Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predsjednik Ivo Josipović posudio glas u Priči o igračkama 3!
Njegov glas možemo čuti u sklopu kraćeg animiranog filma "Noć i Dan"

Predsjednik Ivo Josipović posudio glas u "Priči o igračkama 3"!

Predsjednik Ivo Josipović posudio je svoj glas u najnovijem, dugoočekivanom trećem nastavku Priče o igračkama te na taj način obogatio hrvatsku sinkronizaciju planetarno popularne Disney-Pixarove animirane franšize, koja ovih dana nezadrživo obara rekorde u američkim kinima.

Ono što Vam možemo otkriti je da se predsjednik pojavljuje u sklopu kraćeg animiranog filma "Noć i Dan", koji prethodi "Priči o igračkama 3". Iskre frcaju kada Dan, sunčani momak, susretne Noć, stranca mračnog raspoloženja. Noć i Dan se u početku boje i sumnjičavi su jedno prema drugome te loše započnu svoj odnos. No, kako otkrivaju jedinstvene kvalitete onog drugog  i shvaćaju kako svaki nudi različiti prozor u isti svijet,  prijateljstvo im obojici pomaže pri stjecanju nove perspektive.

Ponovno otvorite kutiju s igračkama i vratite se u zabavan svijet Woodyja, Buzza i ostatka omiljene ekipe igračaka. Woody i Buzz su se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe? U trećem nastavku popularnog animiranog filma, Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti.

Hrvatski prepjev pjesme "Ja sam tvoj prijatelj" izvodi Massimo Savić pod redateljskom palicom Nikše Bratoša. Za sinkronizaciju je zaslužan studio Livada produkcija dok je završno miksanje obavljeno u Disneyjevom studiju Shepperton International.

Sve navedeno najbolji je mogući poziv gledateljima da od 8. srpnja u kinima pogledaju "Priču o igračkama 3" - sinkroniziranu na hrvatski i u Disney digitalnoj 3D tehnici!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala