Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kada privatan život uništi karijeru
Eddie Cibrian izgubio donedavni posao u seriji “CSI: Miami” zbog laži, prevare i razvoda

Kada privatan život uništi karijeru

Piše: Tajana Škurić
Foto: PR Photos

Brandi Glanville, bivša supruga glumca Eddieja Cibrianija na teži je način shvatila kako nikada ne smiješ loše pričati o bivšem partneru, posebice ako želiš da ti i dalje plaća alimentaciju (i uzdržava te- ako nisi navikao sam raditi).

Naime, ogorčena Brandi nedavno je u javnost iznjela detalje o svojim sumnjama vezanim uz suprugovu prevaru sa pjevačicom i glumicom LeAnn Rimes s kojom je glumio u zajedničkom projektu. Tada je, prema njezinim izjavama, sumnjičava supruga čak tješila i LeAnnina muža, Deana Sheremeta, dok ju je u isto vrijeme Eddie “prisiljavao” da porade na drugom djetetu.

Nakon njezine žalopojke, Eddie je samo dao pisanu izjavu u kojoj je rekao da mu je žao i zamolio za privatnost.

Cilj opravdava sredstvo

No, za razliku od mnogih drugih javnih ličnosti, Brandi nije sama odlučila dati intervju i iznjeti “prljavo rublje”, to je učinila tek nakon izjave svoje suparnice LeAnn koja je javno priznala da je svjesna da je povrijedila neke ljude ali da ne žali zbog ničega jer smatra da cilj opravdava sredstvo.

No poznavatelji situacije već su počeli nagađati kako će se LeAnn nositi sa nezaposlenošću svog novog odabranika. Naime, Eddieju nije obnovljen ugovor za novu sezonu serije “CSI: Miami”, što je, mora se priznati, došlo u najnezgodnijem trenutku. Koliko veze s otkazom ima njegov privatan život najbolje govori podatak da se Cibrian glumačkoj ekipi pridružio tek prošle godine (kao zamjena Adamu Rodriguezu (Delko)) i da je na ljestvicama popularnosti bio pri samom vrhu.

Koliko je poznato, Eddie za sada nema nikakve projekte u planu pa je dobro da ima bogatu djevojku na koju će se moći osloniti. Njezini prijatelji se nadaju da će LeAnn ubrzo shvatiti kakvu je pogrešku učinila jer bi joj mogao napraviti isto što i svojoj bivšoj supruzi.
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala