Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Showtime dovodi novu lezbijsku seriju
Nakon velikog uspjeha serije “L Word”, američka TV kuća donosi verziju iste priče ali u obliku reality showa

VIDEO: Showtime dovodi novu lezbijsku seriju

Piše: Tajana Škurić

Serija “L Word” o grupi lezbijki u L.A.-u u svojih je šest godina stekla obožavatelje diljem svijeta. Showtimeova priča o životima i ljubavima male grupice prijateljica koje vole djevojke te o njihovim prijateljima i obiteljima koje ih podržavaju ili ne shvaćaju, sada se vrti na svim “slobodnijim” (čitaj- nezavisnim) televizijama u svijetu dok su glavne junakinje Bette, Alice, Shane, Tina, Jenny, Kit, Helena, Max, Dana i ostale već postale ikone u lezbijskom svijetu.

Ponukan ovim uspjehom, Showtime uskoro započinje s emitiranjem nove serije “The Real L Word” koji donosi istu priču- o šest uspješnih žena koje vole pripadnice svoga spola.Izvršna producentica ove reality serije je Ilene Chaiken čija je namjera bila pokazati gledateljima da stvarni život nerijetko može biti još zanimljivi od fikcije.

U seriji, čija se prva epizoda najavljuje za 20. lipnja, svi zainteresirani za ovu tematiku moći će vidjeti necenzurirane živote šest atraktivnih djevojaka, probleme s kojima se susreću, kako privatne tako i poslovne, ljubavi koje im uljepšavaju živote te nesretne završetke nečega što su smatrale da će potrajati cijeli život. Glavne protagonistice su- Mikey, čvrsta i ugledna producentica; partijanerica Rose koja se bavi nekretninama; televizijska rukovoditeljica Tracy; Whitney, tetovirana umjetnica za specijalne efekte i Nikki, talentirana producentica koja je zaručena za spisateljicu Jill.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala