Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Obrat na obiteljskom sastanku
Farmeri u šoku nakon što su saznali nova "zbunjujuća" pravila za predstojeći dvoboj

Video: Obrat na obiteljskom sastanku

Baš kada su se farmeri uljuljali u ono što su smatrali zasluženom dokolicom pred sam kraj natjecanja, Zadruga se pobrinula da niti jedan dan na farmi ne protekne bez iznenađenja.

Elio - pohlepan, a Sabina nije došla pobijediti...

Obiteljski sastanak bio je idealno mjesto za novi obrat. Drele je započeo sastanak standardno se raspitujući o tekućim problemima i odnosima. Zanimalo ga je između ostalog zbog čega gazdarica Jelena Elijovu borbu za finale naziva pohlepom. Odgovorila je: "Sve je to ljudski i natjecateljski, ne mogu nikoga osuđivati, ali da osjetim neku želju preveliku možda, motiv, možda nekad čak i glavom kroz zid, ja to ne mogu niti razumjeti jer ja nisam takva".

Na pitanje kako bi potrošila pozamašnu svotu glavne nagrade Sabina je otkrila kako nije došla pobijediti te da je sigurna da se to niti neće dogoditi, no situacija je bila neizvjesnija nego što se činilo. Elio je Dreletu odgovarao na pitanje o svom eventualnom napuštanju s farme: "Bio sam uvjerenja 99 posto da hoću, ali kako sve ide prema kraju nisam baš uvjeren da će to tako biti. Uvijek može biti prema kraju i iznenađenja tako da, vidjet ćemo u stvari".

Farmeri zbunjeni novim "čudnim" pravilima

Elijeve su riječi bile proročanske pa je upravo kada su farmeri pomislili da su rutinski odradili sastanak stiglo iznenađenje.

Drele je rekao: "Sada prije nego se rastanem od vas moram vam reći nešto vrlo važno. Kada budemo birali između Branke i Elija na odabiru prvog duelista osoba koja dobije najviše šibica naravno postat će prvi duelist, ali neće izabrati drugog duelista ili duelisticu nego će izabrati partnera za dvostruki dvoboj. Naime ovoga petka ćemo u areni imati dva dvoboja. Osoba koja postane prvi duelist Branka ili Elio odabrat će nekoga od vas, osim naravno Jelene, koja je gazdarica i osobe koja ima imunitet, i ta će osoba otići zajedno s Eliom ili Brankom u kućicu za dueliste i tamo će čekati dvoboj u petak navečer. Kada se vidimo u areni prvo će prvi duelist ili duelistica ući u dvoboj s osobom koju izabere, a nakon toga i ta druga osoba. Imamo dva dvoboja ovoga petka u areni".

Nitko nije ništa shvatio?

Uslijedio je samo jedan zbunjeni komentar: "Nismo shvatili ništa". Nakon kratkog objašnjavanja i kombiniranja, neki prije, a neki kasnije, shvatili su da u petak baš nitko nije siguran i da će borba za pobjednika ostati neizvjesna do samoga kraja.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala