Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


2010 MTV Movie Awards
Noć prepuna ludosti začinjena rasplesanim Tomom Cruiseom te strasnim poljupcem Sandre Bullock i Scarlett Johansson

2010 MTV Movie Awards

Piše: Tajana Škurić

U pravom "MTV Movie Awards" stilu, noć između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00 po našem vremenu bila je još jednom noć za pamćenje. Riječ je, naravno, o devetnaestoj dodjeli MTV Movie Awardsa koja se održala u Gibson Amfiteatru u Universal Cityju u Kaliforniji. Večer je bila puna urnebesnih filmskih parodija u kojima je voditelj Aziz Ansari bio ubačen u filmove poput "Priča o prvaku" i "Precious," prije nego ga je publici predstavio ljubimac tinejdžerica Justin Bieber.

Les Grossman zapalio plesni podij

Jedan od najutjecajnijih holivudskih producenata, koji je producirao i dodjelu filmskih nagrada, Les Grossman (Tom Cruise), vladao je stageom "2010 MTV Movie Awards" u eksplozivnoj i iznenađujućoj plesnoj točki sa zapanjenom Jennifer Lopez, a na dugom popisu njegovih žrtava našli su se i Robert Pattinson, Taylor Lautner, Will i Jaden Smith i Michael Cera.

"The Twilight saga: New moon" dominirao s pet "zlatnih kokica"

Na čelu s okorjelim obožavateljima "Sumraka", gledatelji su se ove godine udružili i glasovali za svoje najdraže filmove u 12 kategorija. Neke su od nagrada došle u prave ruke poput onih za film "Sumrak" koji je dominirao dodjelom i osvojio pet pozlaćenih kipića kokica, među kojima je i ona za "Najbolji film" koji su uručili Tom Cruise i Cameron Diaz.

Jedan od glavnih protagonista filma Robert Pattinson osvojio je dva kipića, za  "Najboljeg glumca" i najnoviju MTV-jevu kategoriju "Globalna Superzvijezda", što je potvrdilo njegovu popularnost u cijelom svijetu.

Njegova je partnerica Kristen Stewart već drugu godinu za redom proglašena "Najboljom glumicom." Za "Najbolju tučnjavu" nagrađene su Beyoncé Knowles i Ali Larter koje su se potukle u filmu "Obsessed."

Dobitnica nagrade "MTV Generation" Sandra Bullock strasno poljubila Scarlett Johansson

U jednom od najdirljivijih trenutaka večeri Oskarovka Sandra Bullock primila je nagradu "MTV Generacija" za svoju dinamičnu karijeru, a uručili su joj je Betty White i Bradley Cooper, zajedno sa Scarlett Johansson, čiji je suprug Ryan Reynolds bio nominiran s Bullockicom za "Najbolji poljubac" u filmu "The Proposal."  Inspirirana svojom strasnom scenom s Ryanom, Sandra je poljubila i Scarlett kako bi se uvjerila da ništa ne propušta.

Večer su začinile i nabrijane glazbene točke dvije od najvećih zvijezda današnjice. Katy Perry je iz razglednice koja je oživjela dosurfala na pozornicu i otpjevala svoj novi singl "California Gurls", a pridružio joj se i Snoop Dogg, koji se pojavio iz svoje osobne oaze uz oblake dima, dok je druga, Christina Aguilera zadivila obožavatelje futurističkom, multi-medijalnom izvedbom mixa pjesama "Bionic," "Not Myself Tonight" i "Woohoo" sa svog novog albuma.

Osim glazbenih brojeva, MTV-jeva je publika imala priliku pogledati ekskluzivne prve kadrove dva dugoočekivana filma koja ćemo moći gledati ove godine, "Sumrak Saga: Pomrčina" i "Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2."

"2010 MTV Movie Awards" nam je čitavu noć dovodio najveća imena iz svijeta Hollywooda, glazbe i TV-a, sa zvjezdanim popisom prezentera među kojima su bili Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, ekipa nadolazećeg filma "Grown Ups" (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade i Rob Schneider), Paul Rudd, Jason Segel, Anna Kendrick, Christopher Mintz-Plasse, Aubrey Plaza, Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Shaun White, Vanessa Hudgens, Sean "Diddy" Combs, Russell Brand, Will Ferrell, Mark Wahlberg, Scarlett Johansson, Betty White, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, T.I., Jessica Alba, Michael Cera, Eva Mendes, Ed Helms i Kieran Culkin.

Dobitnici "2010 MTV Movie Awards" su:

NAJBOLJI FILM: "The Twilight Saga: New Moon" - Chris Weitz, Redatelj; Wyck Godfrey i Karen Rosenfelt, Producenti (Summit Entertainment)

NAJBOLJI GLUMAC: Robert Pattinson - "The Twilight Saga: New Moon" (Summit Entertainment)

NAJBOLJA GLUMICA: Kristen Stewart - "The Twilight Saga: New Moon" (Summit Entertainment)

NOVA ZVIJEZDA: Anna Kendrick - "Up In The Air" (Paramount Pictures)

NAJBOLJI KOMIČAR: Zach Galifianakis - "The Hangover" (Warner Bros. Pictures)

NAJBOLJI NEGATIVAC: Tom Felton - "Harry Potter and the Half-Blood Prince" (Warner Bros. Pictures)

NAJBOLJA TUČNJAVA: Beyoncé vs. Ali Larter - "Obsessed" (Screen Gems/Sony Pictures)

NAJBOLJI POLJUBAC: Kristen Stewart i Robert Pattinson - "The Twilight Saga: New Moon" (Summit Entertainment)

NAJBOLJI KOJI K**** TRENUTAK: Ken Jeong - "The Hangover" (Warner Bros. Pictures)

NAJBOLJI ODGLUMLJENI USRA** OD STRAHA: Amanda Seyfried - "Jennifer’s Body" (Twentieth Century Fox)

NAJOPAKIJI LIK: Rain - "Ninja Assassin" (Warner Bros. Pictures)

GLOBALNA SUPERZVIJEZDA: Robert Pattinson - "The Twilight Saga: New Moon" (Summit Entertainment)

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala