Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Sabina zna tko će biti novi gazda Farme
I prije no što je Antonio izgubio u duelu, farmerice su kalkulirale o njegovom izboru budućeg gazde

Video: Sabina zna tko će biti novi gazda Farme

Dok su se šminkale prije odlaska u Arenu, Sabina je rekla kako joj je Antonio otkrio da će staviti Ivu Amulića za gazdu. No, Jelena nije mislila tako. Ona je zaključila da će Antonio, ukoliko izgubi, proglasiti Sabinu za gazdaricu, no Sabina je bila sigurna da će to biti Ivo - "Meni je rekao ili da će tebe ili Ivu. A kako je tebe već stavio, onda, kao nije ok. Pa će staviti muško", otkrila joj je Sabina.

Jelena je konstatirala kako ni pod koju cijenu ne želi biti gazdarica, jer se ne želi "zadnji tjedan svima zamirit". Sabina se pitala kome se Jelena uopće može zamjeriti, te je još jednom ponovila kako misli da je Ivo idući gazda. "A ako on ne bude nema tko drugi", izjavila je Sabina.

Ivo bi htio da ga Sandra dočeka u Zagrebu

Malo kasnije, dok su liječarili ispred kuće, Ivo je upitao Sabinu kako ona zna da će njegova djevojka Sandra doći po njega kad bude odlazio s Farme. "I kažeš, doći će po mene?", pitao ju je Ivo. Sabina je odgovorila da to jednostavno zna te će Sandra sigurno doći po njega te da će ga čekati u hotelu. Budući da je i sama žena, zna da Sandra neće moći izdržati da Ivo dođe do Splita. Ivo je euforično zapljeskao rukama. "Je** te led! Ako to učini... Ma neću ja to njoj govorit", rekao je ne skidajući smješak s lica.

Djevojke su se nasmijali Ivinoj izjavi kako ne želi sugerirati Sandri da dođe, kad ga je osim nje, čula i cijela Hrvatska. "Nitko ne zna. Samo, ti, ja i Sabina", komentirala je Jelena.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala