Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brad Pitt obožava nogomet
Poznati glumac pokušat će približiti nogomet i svojim sunarodnjacima koji baš ne mare previše za taj sport

Brad Pitt obožava nogomet

Piše: Tajana Škurić

Za nekoliko dan cijeli će se svijet ujediniti na način koji većina Amerikanaca nikada nije mogla shvatiti. Naravno, riječ je o Svjetskom nogometnom prvenstvu. No našao se netko tko im je odlučio približiti taj sport i to je nitko drugi do Brad Pitt, glavom i bradom. Slavni glumac se pridružio upravnom odboru povjerenstva United States World Cup Bid koje slaže ponudu da bude domaćin Svjetskog kupa FIFA 2018. ili 2022. godine.

Brad je svojevremeno zamolio prijatelja Beckhama da podučava njegovog sina Maddoxa, koji je lud za nogometom, no Beckham ga je tada odbio. Možda se Victoria  zabrinula za Davida koji bi tada bio u prevelikoj blizini "žderačice muškaraca" Angeline Jolie.

– Nogomet je istinski globalni sport i prilika da pomognem SAD-u da sudjeluje kao domaćin ovom najvećem sportskom događaju je za mene velika čast, izjavio je Pitt dodavši kako je oduševljen činjenicom da je FIFA odredila svjetski standard za korištenje sporta kao oruđa za pozitivne socijalne promjene.

Iako je primljen u odbor, u kojem je već i redatelj Spike Lee, Pitt je malo zakasnio jer je SAD svoju ponudu već predao FIFI prije mjesec dana, no to nikoga previše ne smeta jer su svi svjesni da glumčev zvjezdani status može samo pomoći promoviranju i porastu popularnosti tog sporta u Americi ali i povećati šanse Americi da dobije ulogu domaćina, za koju se, između ostalih, natječu još i Australija, Engleska, Rusija, Belgija te Španjolska. Rezultat i ‘proglašenje pobjednika’ biti će objavljeno početkom prosinca.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala