Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolazi novi Karate Kid
Iz radionice obitelji Smith stiže remake filma iz 1984. godine koji bi mogao potući sve suparnike

Dolazi novi "Karate Kid"

Piše: Tajana Škurić

U američka kina za nekoliko dana stiže film koji bi zahvaljujući slavi roditelja glavne zvijezde mogao potući sve suparnike. Riječ je o remakeu popularnog filma iz 1984. godine ‘Karate Kidu’ u kojem glavnu ulogu glumi dvanaestogodišnji Jaden Smith, sin popularnih glumaca Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith.

Glavni aduti filma - Jaden Smith i Jackie Chan

Originalni film ’Karate Kid’ je spomenute godine bio pravo iznenađenje i ostvario je ogroman uspjeh pretvorivši do tada nepoznatog glumca, Ralpha Macchia, u pravu zvijezdu a iznjedrio je i dva nastavka. Sada, 26 godina kasnije, Jaden Smith je preuzeo ulogu dječaka po imenu Dre Parker, autsajdera kojem će u jednom periodu odrastanja i dokazivanju vlastite vrijednosti pomoći umirovljeni Kung Fu majstor (u originalu ga je glumio Pat Morita, a ovoga puta tu je ulogu objeručke prihvatila filmska Kung Fu legenda Jackie Chan).

Obzirom da je Jaden sin dvoje velikih zvijezda, ne treba čuditi činjenica da su oboje producenti filma te da su se potrudili ‘osvježiti’ remake, između ostaloga i smjestivši  radnju u Kinu za razliku od Los Angelesa koje je poslužio za snimanje predhodnika.

Uz ‘Karate Kida’ u kina dolazi i ’The A-Team’ od kojeg se, također očekuje mnogo. No ipak, sadašnja predviđanja su da bi Jaden sa svojim filmom mogao pokositi ne samo spomenuti ’The A-Team’ već i ’Shrek Forever After’ , ’Priču o igračkama 3’ i ‘Seks i grad’ i postati ovoljetni prvi pravi hit, čak i unatoč činjenici da današnji klinci većinom niti ne znaju za original ali tu ostaje sjećanje njihovi roditelja koji su, zahvaljujući filmu, u to vrijeme masovno odlazili trenirati karate.  Naslovnu pjesmu filma pjeva nova pjevačka nada - Justin Bieber.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    gordan gordan @ 2.6.2010. 23:20
    Pa već je glumio sa starim u nekom filmu i dobio je jako dobre kritike koliko se sjećam...
  • #2
    0 0
    jua jua @ 2.6.2010. 23:17

    Nisam pre oduševljena ovim člankom.Znate onu: Tresla se brda rodio se miš!

    Nekako mi se čini kao da se previše bave time čiji je to sin i tko pjeva uvodnu pjesmu (Justin sucks btw.). Wouldn't hold my breath on it dok ne vidim malog kako glumi.

  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 2.6.2010. 22:57

    Jackie Chan . dobro napisano filmska legenda kung fua, iz najave se da zaključiti da bi mogao biti dobar film.

    Veselim se ovom remaku. 

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala