Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma uživo: Sabina i Ivo se seksaju?
Kao pravi "galeb" Ivo se pohvalio Kikiju kako Sabina nije odoljela njegovoj muškosti

Farma uživo: Sabina i Ivo se seksaju?

Ovotjedna Farma uživo donosi još neprikazane video materijale koji daju naslutiti da se seks na farmi već dogodio. Među stanarima izoliranog moslavačkog imanja već neko vrijeme kruže glasine kako je Sabina Čedić utjehu pronašla u snažnom zagrljaju šarmera Ive Amulića te da se noću sastaju na rubnim dijelovima imanja gdje su teško uočljivi budnom oku kamere.

Ivo se jednostavno morao pohvaliti svojim uspjehom

Svoju bi aferu uspjeli održati tajnom da se Ivo nije pohvalio Kikiju koji je vijest brže bolje pronio među stanarima, od Josipa do Jelene koji su u nevjerici slušali o noćnim sastancima ovog neobičnog para.

Sve su oči dosad bile uperene u Josipa i Jelenu te hoće li nestašna Dalmatinka pobožnog pjevača konačno natjerati na razmjenu nježnosti. No čini se kako su "iskusniji" farmeri Ivo i Sabina situaciju iskoristili kako bi daleko od kamera svoju privlačnost konzumirali. Svemu je čini se kumovao alkohol.

Ivo Sabini: "Nemoj mi to raditi, molim te..."

O tome osim naklapanja govore i brojni skriveni pogledi, dvosmisleni komentari, pa i pokoja izjava Ive Amulića kada kaže da jedino Sabinu od svih farmerica ne doživljava kao vlastitu kći. Tu je i trenutak kada na Sabinino "Hladno mi je",  Ivo odgovara: "Nemoj mi to radit, molim te!".

Osim prizora njegovog neprocjenjivog izraza lica koji u tom trenu govori više od riječi, gledatelji ovotjedne "Farme" uživo vidjet će još više, i konkretnije sto su kamera i mikrofoni zabilježili.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala