Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Ava odabrala Josipa za gazdu Farme
Josip već odabirom sluga izazvao razdor i žestoko naljutio Mutti

Video: Ava odabrala Josipa za gazdu Farme

"Josipe, bio si zaštitnik Djevice Marije, ali i moj, svoje sestre Ave. Dvoumila sam se između moje Branke i Josipa, ali ipak najljepše riječi dobila sam od svog zaštitnika velikog druga i prijatelja Josipa, i zato je on moj Gazda. Ljudi ostanite svoji, igrajte se i poštujete se. Tko je prvi bez grijeha neka baci kamen! Ljubi vas Avač!"

Gazda Josip na mukama

Ava je tako niti ne sluteći novog-starog gazdu stavila na "muke". Farmeru kojeg više od svega brine slika koju o sebi stvara u javnosti, a jedina mu je namjera da se nikome ne zamjeri našao se u situaciji iz koje se nikako neće moći izvući "čist" - morao je odabrati sluge...

Opširnim uvodom nastojao je farmere pripremiti za svoju odluku i sugerirati im što da o njoj misle te kako da se prema njoj postave: "Moram vam prije svega reći da mi je strašno teško. Nadam se da mi ovo neće nitko osobno shvatiti i da mi to osobe koje izabirem neće uzet to za zlo. Ako mi to uzmu za zlo onda jednostavno mislim da nisu ni zavrijedile da sa mnom komuniciraju, jer to je igra. Jednostavno neću se ni ja na nikoga ljutiti ako dođe do toga".

Mutti i Antonio odabrani za ovotjedne sluge

Za sluškinju je odabrao Branku Mutti pa su njegove uvodne riječi pale u vodu jer ona već poslovično svoj odabir za sluškinju poprati vrlo burnom reakcijom. Njen cimer u kućici za sluge bit će, prema Josipovoj odluci Antonio.

Josip je Branku i Antonija nekoliko puta zamolio da se ne ljute na njega i da mu ne zamjere. Zamolio je Branku da nešto kaže kako bi mu olakšala tešku situaciju no Branka nije imala milosti: "Ja sve ostavljam na tvojoj svijesti i svijesti. Ti si jedan čovjek koji, ja vjerujem i vjerovala sam, slijedi Božje putove, nemam ništa drugo za reći".

Elio, koji već dugo ne skriva koliko ne voli Branku, njenu je izjavu prokomentirao riječima: "Koja podlost Branka moja".

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala