Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Ava izbačena s Farme
Ovoga puta u dvoboju snage između dvije "ljute" protivnice Ava je izvukla "kraći kraj"

Video: Ava izbačena s Farme

Farmerici Avi ovo je bio već drugi poraz u dvoboju. Nakon što je u 4. tjednu na Farmu ušla kao izazivačica s Ivanom Hrvatska, ondje se uspjela održati svega nekoliko dana, jer se odmah zamjerila tadašnjem "Ženskom klanu" te izgubila u dvoboju od spretne farmerice Žane.

U kratkotrajnom boravku na Farmi Ava je iskoristila vrijeme i "nehotice" pokazala svoje atribute te svojim šarmom uspjela zavesti publiku. Zahvaljujući publici ponovno se vratila na Farmu koncem šestog tjedna osvojivši najviše glasova gledatelja od svih bivših farmera.

Drugoga puta farmerice su je srdačno prihvatile, kao uostalom i farmeri koje je neprestano nasmijavala svojim naletima dobre volje, a ostat će zapamćena po prijateljstvu koje je objeručke pružila Branki, farmerici koju je ženska populacija žestoko šikanirala.

Jelena nije propuštala priliku da uvrijedi Avu

Kad su farmeri odabrali Avu za prvog duelista na njoj je bio zadataka da si odabere ljutog protivnika, u ovom slučaju protivnicu. Jelenu je odabrala jer joj se zamjerila zbog konstantnog ismijavanja i izbjegavanja. Nije propuštala priliku da farmerima izrazi žaljenje zbog razočaranja upravo Jelenom. Tenzije između dviju manekenki eskalirale su ovaj tjedan. Povodi za svađu bili su različiti, od podjela poslova do tračanja. Ava je preživjela i Jelenine uvrede na račun njezine inteligencije i karaktera.

S obzirom da je istakla da joj neizmjerno nedostaje zaručnik Špiro, te da bi joj podjednako teško pao odlazak kao i ostanak na Farmi, Ava očito nije imala previše motivacije za borbu.

I tako je krhku farmericu Avu Jelena uspjela pobijediti u Areni u dvoboju snage, točnije guranju kola, čime je njezina avantura na Farmi završena po drugi put.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala