Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Britanski supertalent Paul Potts u Provjerenom
Ususret koncertu kojeg će u lipnju održati u Zagrebu, Ivana Pezo razgovarala je s Pottsom u Londonu

Britanski supertalent Paul Potts u "Provjerenom"

Ovog četvrtka magazin "Provjereno" donosi intervju novinarke Ivane Pezo s pobjednikom popularnog talent showa "Britan"s Got Talent", pjevačem koji je zadivio svijet, Paulom Pottsom. Ususret koncertu kojeg će u lipnju ovaj britanski pjevač održati u Zagrebu, Ivana Pezo razgovarala je s Pottsom u centru Londona te saznala da iako se veseli dolasku u našu zemlju, ne zna puno o Hrvatskoj.

Pobjeda u showu "Britain's Got Talent" Paulu je iz temelja promijenila život

Za magazin "Provjereno" Paul je ispričao sve o svom djetinjstvu, veličanstvenoj pobjedi na britanskoj inačici "Supertalenta" koja mu je iz temelja promijenila život, te karijeri i nastupima koji su nakon toga uslijedili. Paul je u samo posljednje dvije godine održao dvjesto koncerata te za sebe kaže da je sam sebi najoštriji kritičar. "Preispitujem sebe, oštar sam kritičar prema sebi, poslije koncerta, znam s kojim dijelom nisam bio zadovoljan, i udaram se ako sam frfljao. Nikad neće biti 100 posto savršeno, i teško mi je to prihvatiti." - izjavio je Paul Potts za Provjereno Nove TV.

Paul Potts u showu "Britain's Got Talent"

I dok se produkcija Nove TV i potencijalni natjecatelji kao i gledatelji pripremaju za drugu sezonu popularnog "Supertalenta", bit će zanimljivo čuti iskustvo nekada prodavača mobitela, a sada najpoznatijeg britanskog tenora kojeg je upravo ovaj talent show pretvorio u svjetsku zvijezdu.

Intervju u cijelosti gledatelji Nove TV imaju priliku pogledati ovoga četvrtka u magazinu "Provjereno".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala