Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Ava i Ivo novi sluge Farme
Gazda Josip temeljito je objasnio svoj odabir, no novi sluge nisu samo tako prihvatili njegov izbor

Video: Ava i Ivo novi sluge Farme

Josip je sjeo na čelo stola za vrijeme obiteljskog sastanka kako bi odabrao ovotjedne sluge. Svi su već otprilike znali što ih čeka jer Josip se kroz čitav svoj boravak na farmi nastoji držati postrani i neutralan što je iznimno teško i gotovo nemoguće. Napomenuo je kako tu situaciju iznimno emotivno doživljava te da je svoju odluku novim slugama već prethodno obrazložio: "Drago mi je što su uvažili i prihvatili što sam im rekao. To mi je u biti najvažnije od svega.", iako je time sebi umirio savjest njegovi razlozi ipak nisu naišli na pretjerano razumijevanje slugu.

Nova sluškinja je Ava, a Josip ju je odabrao jer se naknadno pridružila farmerskoj zajednici. Nju je kasnije zasmetalo što nije izričito rekao da mu je ona zapravo draža od ostalih farmerica. Josip je napomenuo da ne može procijeniti tko je koliko radio jer je i sam imao pune ruke posla da bi se time bavio. Muškim je kandidatima posvetio više vremena kako bi im ponaosob razložio zašto za slugu odabire Ivu, a ne njih.

Put u pakao popločen je dobrim namjerama...

S Elijom je u radnoj jedinici gradio kućicu dok je Antonio njegovu prošlotjednu šibicu doživio kao "nož u leđa" pa mu se Josip ovog puta imao potrebu odužiti. S Kikijem ga navodno veže pravo prijateljstvo pa niti on nije dolazio u obzir da postane sluga. "Za slugu sam izabrao Ivu i sramim se sada toga što sam ga izabrao, možda bi se sramio za svakoga ovdje. Ivo, prijatelju nadam se da ćeš mi ovo oprostit", Josip je dobro znao da je "put u pakao popločen dobrim namjerama". Ivo mu je ipak zamjerio što za kriterij odabira slugu nije uzeo opći doprinos i rad na farmi.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala