Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Stjepana Božića sa farme izbacio Antonio
Boksački šampion Stjepan Božić izgubio je od bivšeg mistera Antonija Marušića u dvoboju snage na Farmi

Video: Stjepana Božića sa farme izbacio Antonio

Nakon samo dva tjedna provedenih na Farmi, Stjepan Božić napustio je najpoznatije imanje u Hrvatskoj radi poraza u dvoboju snage koje mu je priuštio farmer Antonio. Iako je boksač bio favorit upravo zbog svoga dugogodišnjeg bavljenja sportom, u kojem je stekao ne samo snagu i borbenost, nego i koncentraciju i sposobnost kontrole, ostanak na Farmi nije uspio izboriti.
 
Unatoč nezahvalnom početnom startu na Farmi, Stjepana su farmeri srdačno prihvatili, zbog njegove staloženosti, šarma, duhovitosti i zanimljivih životnih teorija, te se činilo da će mu boravak na Farmi biti znatno dulji. No, kako je vrijeme odmicalo, Stjepan se distancirao, prestao pjevati i družiti se s farmerima, postao je prilično ozbiljan, tako da je naklonost farmera prema njemu sve više kopnila. Završni udarac toj naklonosti bio je Stjepanov prilično ciničan i uvredljiv govor nakon što ga je Antonio odabrao za drugog duelista.
 
 
No, na iznenađenje većine, čini se kako je bivši mister bio pretvrd orah za boksačkog šampiona. Antonio je vjerojatno iznenadio i samog sebe. Uostalom, svoju odluku da izazove Stjepana na dvoboj okarakterizirao autodestruktivnom i ekshibicionističkom. Jer, da je imalo kalkulirao, Antonio bi zasigurno odabrao Josipa ili pak Kikija, koji su i očekivali nominaciju za drugog duelistu. Ovako je Antonio, očigledno bez izraženog borbenog i natjecateljskog duha, izabrao težu zadaću, iz koje je unatoč svemu, izašao kao pobjednik, a naročito na Jeleninu radost.

Stjepana Božića farmeri će pamtiti po miroljubivosti, izbjegavanju sukoba i rasprava bilo koje vrste, marljivosti, ali i po pomalo čudnoj naravi te izdvajanju od ostalih farmera. Stjepan nije kitio svoje rečenice, niti pokušao biti slatkorječiv, no osornost koja je ponekad izbijala iz njegovih rečenica ostavljala je farmere u šoku. No, treba cijeniti to što se uoči dvoboja ispričao Antoniju na teškim riječima prilikom odabira za drugog dueliste. Ava mu vjerojatno nikada neće zaboraviti što se pobrinuo za nju kada se napila povodom svoga rođendana, kao ni Branka, kojoj je vješto i spremno masirao bolna leđa. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala