Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi poljubac u Farmi - Jelena vs Josip
U današnjoj Farmi uživo pogledajte ekskluzivnu snimku prvog poljupca koji se dogodio na Farmi

Prvi poljubac u Farmi - Jelena vs Josip

U današnjoj farmi uživo vidjet ćemo ekskluzivnu snimku prvog poljupca koji se dogodio na farmi, a radi se o bliskom susretu Jelene i Josipa. Jelena je do sada podjednako pokazivala naklonost i prema Antoniju i Josipu, no ova je farmerka odlučila svoje emocije usmjeriti ipak prema pjevaču Josipu Ivančiću.

Osim toga emisija uživo ovog će petka napraviti pregled zanimljivih odnosa i izljeva nježnosti, a o tome kako je to bilo u prethodnoj sezoni farme ispričat će Ivana Paris i Dino Bubičić koji su svoju romansu započeli upravo na ovom seoskom imanju. Dino i Ivana izgleda su dobili svoje nasljednike u Josipu i Jeleni.


Farmerima ovog petka kao gost iznenađenja dolazi 'balkanski Nostradamus' Melvudin Duvančić. Nakon uspješnih dosadašnjih predviđanja najvažnijih događaja na farmi, Melvudin će otići na seosko imanje kako bi razotkrio pravo lice tamošnjih stanovnika i suočio ih s nekim neugodnim istinama. Bit će to zasigurno još jedan šok za farmere kojima je sve teže opstati na zahtjevnoj farmi, ali i na kojoj su se mnogi odnosi prilično zahuktali. Farma uživo donosi i ekskluzivne snimke razuzdane rođendanske proslave.  Ava sve veće simpatije pokazuje prema Josipu spram kojega niti Jelena nije ravnodušna. Osim njih u goste će doći i Damir Kajin od kojeg ćemo imati priliku čuti što on misli o ovotjednoj vladavini Elia Piska. Najiščekivaniji trenutak kao i svakog petka bit će naravno dvoboj koji će i ovaj put jednog farmera vratiti u civilizaciju.

O NOĆI PRIJE

Nakon razularene noći i proslave dvostrukog rođendana farmeri su prepričavali doživljaje. Sabina je rekla Avi kako je drugi duelist Stjepan reagirao na njeno ponašanje: 'Komentirao je što on neće sve vidjeti na ovoj Farmi?!'. Ava je zaključila kako se ona ne može sjetiti svega što se događalo prethodne noći. Sabina joj je pokušala Avi osvježiti pamćenje 'Ti si pala ovdje, srušila si se nakon…'. Ava je u čudu upitala ne razumjevši Sabinu: 'Kakvog višanja?!'. Sabina joj je objasnila kako je mislila na mokrenje. Avi je nakon lude noći bilo jako hladno. Zamolila je Kikija da joj posudi džemper kao što joj je posudio čarape. Branka je zaključila kako Kiki cijelo vrijeme na Farmi hoda obučen kao da je ljeto. Ava je objasnila Mutti na svoj specifičan način: 'On je druga krv, ja sam zimogrozna!'. U štali Mutti je Josipu pokazala modricu. 'Pogle' kako sam se udarila?''. Josip je u čudu pitao odakle joj je to. Branka je kroz smijeh odgovorila: 'Ne sjećam se tek sam sada to otkrila, navodno sam išla po krevetima!'.

BUNT PROTIV ODABIRA

Kada su Antonio i Stjepan otišli u kućicu za dueliste na Farmi je nastao pravi bunt. Jelena se i dalje nije mogla pomiriti s činjenicom da je Ava pošteđena uloge duelista. 'Kada se mogla poštedjeti Mutti mogao se i on!', ogorčeno je počela Jelena pričati Sabini. Razgovor je krenuo u smjeru Josipa u kojeg se Jelena razočarala. Sabina je pokušala opravdati Josipov odabir da šibicu da Antoniju. 'Moraš prihvatiti tuđe mišljenje!'. Jelena je odbrusila: 'Ja sam prihvatila to, ali neću prihvatiti da onda budemo best friends!'. Josip je također Kikiju pričao protiv ponašanja Jelene i Sabina te zaključio kako njihov odabir ne nošenja hrane duelistima je djetinjast. 'One su zaključile da sam ja za Stjepana!'. Ipak Jelena i Josip su odlučili pronaći zajednički jezik. Josip je rekao Jeleni: 'Shvatio sam da si osoba kojoj ne mogu vjerovati sto posto i to zato što ne uvažavaš moje mišljenje i moje djelo.'. Jelena se nije dala pokolebati: 'Potegnuo si tako glup potez i zato nemam razumijevanja!'. Josip je i dalje ostao vjeran svojoj odluci davanja šibice: 'Ja mislim da je to ispravno Antonio nije sa mnom popričao, a Ava je došla prije 15 dana i smije se svaki dan!'. Ljuta Jelena je rekla svoje mišljenje o starleti: 'tu se o Avi radi. Cura koja ne zna što priča, koja je totalno nestabilna, koja radi luđakinju od sebe, laže, mulja i manipulira!'. Jelena je nastavila svoje ogorčenje: 'Dobit ću i ja svojih pet minuta!'. Josip je u čudu upitao Jelenu o kakvih pet minuta priča. 'Ništa, ja sada drugačije igram sa svima vama!', tajnovito je rekla manekenka.

EGO I TUŽIBABA

Unatoč tome što su imali razmirice Josip se osvrnuo u šali na Jelenin ego. Jelena je ponosno upitala: 'Zašto me ljudi onda vole?'. Josip je počeo zadirkivati manekenku: 'Znate kako Jelena započinje pričati o sebi, ja sam najbolja, iskrena i dobra!'. U razgovor se uključila Sabina koja je odlučila Josipu i Jeleni priopćiti gazdinu odluku. 'Elio je rekao kako će on reći Joži kako mi ne radimo u vrt!'. Sabina je nastavila tračati gazdu, a Josip je odlučio promijeniti temu. Ava se požalila Branki zbog Jeleninog i Sabininog ignoriranja: 'Počeli su me ignorirati! Tatice, mamice, Špirice volim vas i falite mi!', plačući je rekla Ava. 
 

http://farma.novatv.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala