Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Thompson bacio farmere u trans
Nakon par čašica rakije, djevojke su izvele show, a vrhunac je bio kada je s radija zasvirao Thompsonov klasik

Video: Thompson bacio farmere u trans

Umorna od hrpe suđa koju svaki dan opere, Ava je zaključila kako se ona ne protivi tomu da radi i dvadeset sati dnevno ako treba, ali da barem dva sata prođe u, kako je rekla, zaj******** i smijehu. Ubrzo je ustala od stola i počela pjevati Elijevu pjesmu 'Diže mi se diže', te se u tren Farmom razlijegala izuzetno histerična verzija spomenute pjesme i stihovi 'diže mi se diže, diže mi se tlak kad u tvom oku vidim onaj znak...' u Avinoj, Jeleninoj i Sabininoj izvedbi. 

 
Ava se u jednom trenutku rakijaškog ludila počela pipkati i češkati po međunožju. Aludirajući na strogoću aktualnog gazde, djevojke su salutirale poput vojnika i pjevale pjesmu. Gazda se zatim pridružio veseloj ekipi te zapjevao spomenuti hit. Sabina je u jednom trenutku počela, poput prave obožavateljice vrištati 'Elioooo, Elio Pisaaaak', te se zatim bacila u zagrljaj prvom brku Istre. 
 
 
Starleta je zatim uzela Jelenin roll-on koji je preuzeo ulogu mikrofona te počela intervjuirati Branku, pitajući je za Elija. 'Kako je spavati u krevetu do Elija Piska?', pitala ju je Sabina, a Branka je odgovorila: 'Dobro ste rekli, do. Do kreveta!' Kako je i Ivo uspio gucnuti malo rakije, raspoloženje mu je bilo na nivou, osmijeh mu se vratio na lice te je u jednom trenutku zaplesao sa Sabinom. 'Svaka čast, super plešeš!', pohvalila ga je Sabina.
 
 
Kada se ekipi pridružio Josip, čini se da ga je radio odlučio nagraditi za trud pustivši u eter Thompsonov hit 'Moj Ivane', koji je je pjevač iz Tomislavgrada zdušno otpjevao. Kiki ga je odlučio zadirkivati, te je prepjevao Thompsonov hit. Ivana iz pjesme zamijenio je Josipom, pjevajući mu kako će se oženiti Javorkom, rumenom i mladom. No, pravo je iznenađenje priredila punk-baka Branka, kada je sa Sabinom zaplesala na pjesmu pjevača iz Čavoglava. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala