Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Iz HTZ-a otišao kauboj Jurica Gorša
Unatoč sjajnim kritikama žirija i reakciji publike, Gorša je ispao iz showa na temelju telefonskog glasovanja

Video: Iz HTZ-a otišao kauboj Jurica Gorša

PIŠE: Katarina Hrgović

U ovotjednoj , sedmoj po redu live emisiji showa "Hrvatska traži zvijezdu" preostalih petero kandidata ponovno je pjevalo po dvije pjesme, jednu na hrvatskom, a drugu na engleskom jeziku, dok je tema same emisije bila rock novog doba.

Nakon što su svi zajedno otvorili večer izvedbom pjesme "I Gotta Feeling" grupe Black Eyed Peas, red da ovoga puta probije led pao je na Vilibalda Kovača koji je to uspješno odradio izvedbom pjesme "Dance with somebody" Mando Diaa. "Vilibalde, ti se pretvaraš u pravu rock zvijezdu. Vladaš time što radiš, tvoja interpretacija ove pjesme večeras je 5+", nahvalila ga je Anđa, no Fox se s njom nije složio. "Meni je interpretacija bila malo, sve nešto skupa, kao da nije uvjerljiva. Mislim da bi za ovu pjesmu trebalo malo više stava", kazao je Fox.
 
 
Za svoj drugi večerašnji nastup Vilibald je odabrao hit "Samo za taj osjećaj" Hladnog piva. "Sve mi je onako malo mliječno. U svakom slučaju, dobro opstaješ u ovom showu. Ti si pjevač, tu je bilo više nabrajanje, ali si dao sve od sebe, svaka čast", kazao je Tony. "Kaže se za rock&roll da je prva popularna glazba koja je od mladih rađena za mlade i mislim da Vilibald djeluje kao netko iz te dječačke mase", rekao je Fox, a Anđa je samo konstatirala da je Vilibald ovom svojom izvedbom "osvjetlao obraz hrvatskog punka". 
 
 
Juraj Jurlina prvo je otpjevao pjesmu "Viva la Vida" britanske pop grupe Coldplay. "Mene impresionira što ti zaista izgledaš već sad kao jedan mladić. Mislim da si ti lijepo ušao u tu pjesmu", kazao je Fox dodajući kako Juraju "stoje takve tsunami pjesme koje se uvuku pod kožu".  Kao svoju drugu pjesmu Juraj je odabrao pjesmu "Svjetla i sirene" grupe Vatra. "Što da kažem Juraj, ti si moj ponos. Samo naprijed", bila je ponosna Anđa. 
 
 
Jurica Gorša prilikom izvedbe pjesme "All summer long" Kida Rocka toliko se uživio u pjesmu da je skinuo košulju i bacio u publiku, te ostao samo u bijeloj majici bez rukava. "Svukao si se ko seljačina. Što se mene tiče, nisi dobio puno bodova za to, ali je dobar pokušaj. Ti si tip od zadatka. Meni se osobno pjesma ne sviđa", bio je iskren Fox dodajući da vidi kako "publika voli seljačka svlačenja pa se to očito uklapa". "Ti si se dobro snašao. Ti si Talični Jurica", poručio mu je Tony. 
 
 
Gorša je potom otpjevao "Put ka sreći" Gorana Bareta i Plaćenika. "Ti si tipičan primjer kandidata kojeg nitko nikad nije doživljavao kao konkurenciju i ne doživljava ga ni danas. Nikad nisi bio favorit, ali i nikad nitko nije rekao ništa protiv tebe. Ti si definitivno jedan od kandidata koji svaki put digne cijeli studio na noge i to nešto govori", nahvalio ga je Tony, a s njim se složila i Anđa. "Ti stvarno putuješ ka sreći, od prve emisije... Ti si stvarno zvijezda. Nadam se da ćeš ovdje s nama biti što duže, jer zabavljaš cijelu naciju", kazala je.
 
 
Zadranin Duje Stanišić prvo je otpjevao pjesmu "Ruby" grupe Kaiser Chiefs. "Ako mi odgovoriš iskreno na ovo pitanje, imaš deset dodatnih bodova kod nas: Nekako mi se čini da si se ti kroz zafrkanciju prijavio. Da si došao malo vidit i zajebavat se", priupitao ga je Tony, na što se Duje složio, dodajući kako je to tako bilo u početku, ali da je sada "malo ozbiljnije". "Ti si meni kao dijete ljubavi između Miše Kovača i Robbieja Williamsa. Imaš Mišinu karizmu. Hrvatska zaista treba jednu takvu zvijezdu", poručila mu je Anđa. "Možda bi trebao iz Duje promijeniti ime u Muje. Meni se sviđaju Mujine transformacije. Duje mi je stvarno dobar bio", našalio se Fox.
 
 
Duje je za svoju drugu pjesmu odabrao "Svijet za nas grupe" Laufer. "Duje, svaka ti pisma dala. Šta reći, ja sam se malo uplašila za tebe kad sam čula da pjevaš pjesmu od Laufera. Ovo si super odradio. Iznenadio si me", kazala je Anđa. "Moraš mi obećati da ćeš mi reći šta je tvoja baba rekla nakon ovoga. Malo su ti kratke noge u ovom stajlingu, stajling mi se ne sviđa. U pjevanju imaš malo tanak glas, ali sakrio si ga iza tog stajlinga. Idete mi već svi na živce jer svi super pjevajte", rekao je Tony. "Imaš taj trbuščić za 35, a imaš 23 godine. Još skini to, i daleko ćeš dogurati. Možda čak do Papuka", našalio se Fox.
 
 
Kim Verson definitivno je bila zvijezda večeri savršeno otpjevavši pjesmu "Because of You" grupe Skunk Anansie. "Ja sam danas pao na... kako se ono zove. Rasturilo djevojče!", rekao je Fox, a i Anđa je imala slične dojmove. "To samo Skin može i Kim može. Toliko si se dobro snašla u ovoj pjesmi, bila si fantastična, bila si moćna, prezentna. Svaka čast", poručila joj je Anđa. "Mislim, halo, jesi li to ti Kim? Jesi li ti ona djevica u horoskopu? Da sam znao da i to tako dobro pjevaš, kad sam ti poljubio rukicu kad sam te prvi put vidio, poljubio bih ti i stopalo. Vidimo se u finalu", proročanski je najavio Tony. 
 
 
Kim je za drugu pjesmu odabrala Na kraju dana grupe Kultura. "Ja sam oduševljena opet. Bravo Kimi, ti si nova žena. Sve više si sigurnija. Samo tako, super si", bila je oduševljena Anđa, dok je Fox natuknuo kako je spreman uložiti u njezinu karijeru. "Siguran sam da svaka kuna koja će se uložiti u tebe da će se trostruko vratiti. Ti prenosiš sve čega si se dotakla. Ovo je za mene tvoj najbolji nastup i tvoj najbolji stajling. I samo da te pitam još: Što radiš 24. srpnja?", pitao je Tony netom prije što je Kim oko vrata objesio izvođačku akreditaciju za svoj nadolazeći koncert.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala