Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Branka Avi: Zbog tebe sam dobila epitet k****!
Branka je svoju dosadašnju štićenicu Avu izdala, vičući na nju neka je ne stavlja u neugodne situacije

Branka Avi: Zbog tebe sam dobila epitet "k****"!

Tek što je sastanak za odabir druge duelistice završio, Avu, koja je u spavaonici sakupljala svoje stvari kako bi se preselila u kućicu za dueliste, pratila je poprilično ljuta Branka gdje je izazvala oštru prepirku. Razlog za to Branka je našla u Avinoj izjavi da će joj Branka donositi hranu u izolaciju, a već je za tu funkciju konkurirala Jelena.

Dok je Ava pokušala spakirati svoje stvari, Branka joj je povišenim tonom govorila: ‘Nemoj me dovoditi u neugodne situacije, molim te!’. Avi nije bilo jasno zašto odjednom tolika strka, pa joj je rekla: ‘Što ću sad? Baciti se naglavačke? Vidiš da moram pakirati…’
 
 
Branka je iskoristila situaciju te je Avi spočitala da je to već drugi put što ju je dovela u neugodnu situaciju, a kad je Ava upitala koji je bio prvi put, Branka joj je odgovorila: ‘Kad sam dobila da sam ku*** ! Sve zbog tebe!’ Time je optužila Avu da je odgovorna za to što ju je Sabina svojevremeno počastila nelijepim epitetom, što je urodilo višednevnoj svađi između Branke i Sabine.
 
Dok je Ava nastojala staviti stvari na čistac, tvrdeći da to nije bilo zbog nje, Branka je ustrajala po svom te joj kazala ‘I to mi je hvala!’. Zanimljivo je da je upravo po ulasku Sabine u spavaonicu, Branka skrenula s teme. No Sabina je nešto kasnije upitala Branku čemu je bila sva ta frka, dodajući i to da joj je Ava rekla da ju je sama Branka upitala može li joj ona donositi hranu u kućicu za dueliste.
 
 
Branka je sve lijepo demantirala, kazavši da ‘to’ nije bila frka već razgovor. Potom je izjavila: ‘Nisam je pitala, razgovarale smo, i ja kažem to je normalno da ću ti donijeti’. Zatim se zakukuljila iza retorike: ‘Da se ja s djecom bakćem ovdje?! Meni to ne treba. Jer ti si za mene klinka, kao i ona, itd. Meni to ne treba!‘.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala