Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Drele: Gazdarica Jelena će biti diskvalificirana!
Na Obiteljskom sastanku Drele je najavio Jeleninu diskvalifikaciju ukoliko se stvari na Farmi ne poprave

Drele: Gazdarica Jelena će biti diskvalificirana!

Ovotjedni Obiteljski sastanak prošao je u tmurnom ozračju. Naime, Drele je najavio kako će im oteti životinje ukoliko se ne počnu adekvatno brinuti o njima. Kao drastičnu kaznu zbog zanemarivanja svojih dužnosti voditelj je naveo Jeleninu diskvalifikaciju.

‘Ljudi moji, situacija je postala ozbiljna. Počet ću vikati na vas. Donosim vam poruku. Jelena ti si Gazdarica ovaj tjedan, nastavi li se i dalje nebriga o životinjama bit ćeš diskvalificirana. Situacija je loša. Krave su gladne, odlutale su s Farme, ne brinete se o magarcima, blago vam je zatvoreno, ne hranite ga na vrijeme!’, nabrajao je Drele probleme s kojima su suočeni.
 
 
Upitao je Jelenu tko je odgovoran za sve probleme koje je nabrojao. Ona je rekla kako su svi odgovorni za neku stavku. ‘U slučaju da se ne primite posla u roku od jednog dana Jelena će biti diskvalificirana, napustit će Farmu. Dužnost Gazdarice je da koordinira rad na Farmi. Apsolutno se sve mora podrediti brizi za životinje.’, dodao je.
 
Opomenuo ih je kako se ne radi o nekom pretjeranom poslu jer da bi se pobrinuli za njih potrebna je briga od sat vremena ujutro i isto toliko navečer. ‘Ako su te životinje divlje i neukrotive?’, konačno se oglasila Jelena. ‘Moram priznati da sam do sada u životu naletio na vrlo malo neukrotivih i divljih krava’, šalio se.
 
 
Jelena, koja je bila iznervirana mogućnošću diskvalifikacije je zavapila: ‘Prije nego nam netko objasni u čemu griješimo dovedite nam još kojeg histeričnog magarca, ludu Javorku, i ostale podivljale i depresivne životinje’.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala