Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Stjepan će se u Areni boriti protiv iskusne Žane
Prvim duelistom proglašen je Stjepan Božić, a metodom brojalice za protivnicu je odabrao Žanu Štrbac

Video: Stjepan će se u Areni boriti protiv iskusne Žane

Odabir duelista nikako nije ugodan za farmere budući da se radi o javnom biranju. ‘Od ovoga tjedna uvodimo mogućnost muško - ženskih dvoboja. Osoba koja danas bude izabrana za prvog duelistu može za protivnika odabrati osobu suprotnog spola, a što se tiče pravila Farme takvi dvoboji mogu biti samo u znanju’, poručio je farmerima Drele.

 
Stjepan, koji je u glasanju dobio šest šibica, sačuvao je hladnu glavu i proglašenje prvog dueliste dočekao s mirnoćom. 'Teže je osobama koje su mi dale šibicu, tako da vam ništa ne zamjeram.’, iskreno je rekao boksač. Zamolio je sve koji bi mu eventualno pokušali sugerirati koga da odabere za drugog duelistu da odustaju jer on sam voli donositi odluke.
 
 
Stjepan je suparnika odlučio izabrati poznatom dječjom brojalicom. Najneobičniji način izbora suparnika demonstrirao je kada je brojalicom 'Eci peci pec' odabrao Žanu za drugog duelistu. Njegovo prvo brojanje rezultiralo je time što je prst uperio u Branku, no kako ona i ovoga tjedna ima imunitet, brojalicu je morao ponoviti. Nakon početnog šoka što se uopće usudio birati između žena, jer su u brojalicu bile uključene samo one, Sabina je skoro zaplakala kada je Stjepanov kažiprst završio na Žani. 
 
Žana će se tako ovoga tjedna po četvrti put naći u Areni, a igrom znanja pokušat će izvojevati svoj ostanak na Farmi. Hoće li u tome i uspjeti ostaje za vidjeti.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala