Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sabina Branki: Takve kao ti gazim ja svaki dan!
Svađe na relaciji starlete Sabine Ćedić i poduzetnice Branke Mutti postaju sve žustrije i neprimjerenije

Sabina Branki: Takve kao ti gazim ja svaki dan!

Iako se zna zalomiti da se Branka i Sabina par dana ne posvađaju, ovih dana njihova netrpeljivost dolazi do vrhunca. Farmeri su se okupili oko stola kako bi doručkovali, i tada je Sabina došla do Branke samo s jednom namjerom, da joj kaže kako zna da već danima Zadrugare nagovara da ju diskvalificiraju.

Iako ju je Jelena pokušala smiriti odmahnula je rukom i hladno joj rekla da ju pusti na miru. "Jednu stvar da ti kažem: prestani govoriti o mojoj diskvalifikaciji, raditi farmere nemirnima i širiti nervozu. Ja sam tebe uvrijedila, ali i ti si mene, pa ne glumi žrtvu jer ti loše stoji", započela je starleta svađu držeći prst visoko u uperen u Branku.
 
 
"Ne možeš nikome reći da je ku***, nikome, shvaćaš?", pokušala joj je objasniti Branka, Sabina je, opravdavajući se činjenicom da je poduzetnica uvrijedila nju nazvavši ju jadnicom i da je ona tip osobe koja vraća dvostruko, oštro nastavila: "Znaš li ti koliko žena tvojih godina ja poznajem, one su pristojne i fine dame. Nisu poput tebe, ajme!", uzdahnula je.
 
Branka se na njezinu primjedbu slatko nasmijala, napomenuvši joj kako je i Kiki stao u njezinu obranu i da joj je odgovorio da ni on ne bi mirno trpio da mu netko majku naziva takvim pogrdnim imenima.
 
"Ako ti išta ovdje smeta, znaš gdje su ti vrata izađi van! Ti nemaš društveni život. Vidi se da živiš sama, ekstra si glumica, em si pokvarena, tračaš sve, ogovaraš", siktala je voditeljica, a Branka se branila kako ona nikad nikoga na Farmi nije tračala te da će svima reći u lice što misli o njima. "To ne može ovako završiti, to ti je jasno?!", počela je prijetiti i Branka.
 
 
"Naravno da ne može! Ti ćeš spakirati svoje stvari i otići ćeš doma, prekini me više provocirati", vikala je starleta. Potom se Branka opet vratila na uvredu na njezin račun. "Tko si ti? Znaš što si, ovo!", rekla je i pokazala na svoj nokat nastavivši: "Ti si običan mrav koje gazim svaki dan. Takve kao ti gazim svaki dan!", samouvjereno je urlala Sabina.
 
I baš kad se mislilo da se smirila i da će se uspjeti sabrati Sabina je nastavila. Dala joj je savjet da posjeti psihijatra, a iako su je gotovo svi farmeri pokušali smiriti savjetujući joj da ne pali još veću vatru, ona je nastavljala: "Neću šutjeti, žena je luda! Ti se spuštaš na nivo jedne dvadesetogodišnjakinje!".
 
Kiki, Elio i Ivo su zamolili da se obje smire kako bi svi mogli jesti u tišini, na što se Sabina dignula od stola i ljutito otišla u kuhinju. "Imaš mozak dvogodišnjakinje, sramota!", zaključila je Sabina sjedajući ponovno za stol. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala