Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ivo: Moja navodna kći je podmetnuto kukavičje jaje!
Splitski pjevač Ivo Amulić u razgovoru je začuđenoj Branki otkrio sve o svojoj navodno nepriznatoj kćeri

Ivo: Moja navodna kći je podmetnuto kukavičje jaje!

Ivo je Branki povjerio da je radi djeteta, za koje je sudskim vještačenjem, a zatim i zakonskom presudom utvrđeno da mu nije kći, kao mlad čovjek prolazio kalvariju.

"Kao što kukavica snese jaje u tuđe gnijezdo, tako je i meni jedna žena željela podmetnuti ono što nije moje", započeo je Ivo o slučaju svoje navodne nepriznate kćeri.
 
 
Budući da je slučaj star već dvadesetak godina, Branku je zanimalo zašto je to tek prije dvije godine izašlo u javnost. Ivo je obrazložio da je stanovita osoba, za koju je zakonski utvrđeno da nije njegova kći, stasala, te je na račun njegovog prezimena dobila neopravdani publicitet.
 
Branku je zanimalo s kojim pravom ta osoba nosi njegovo prezime, na što joj je Ivo odgovorio: "S kojim pravom nosi Milo Vasić ime Jasmin Stavros?", na što se Branka složila. 
 
 
Ivo je Branki priznao da je na Farmu želio doći i da, između ostalog, razjasni tu njemu nanesenu nepravdu. O tome što ga se neopravdano proziva za nemoralnost, Ivo je kazao: "Mene to boli. Ja imam svoju djecu koju lijepo odgajam". 
 
Kako je došlo do nesporazuma sa ženom s kojoj je svojedobno imao odnos, i koja ga je potom sudski gonila za utvrđivanje očinstva, Ivo je započeo riječima: "Sad bi ja tebi triba cilu štoriju ispričat o ženi koja je sa mnom bila sat vremena..." Zatim je Branki povjerio sve o ženi koja ga neosnovano navodi kao oca svog djeteta, sad već punoljetne djevojke.
 
Ta žena, kazao je Ivo, mu je prvo slala pisma s otvorenim seksualnim ponudama, pa kad je Ivo, koji je uzgred budi rečeno imao djevojaka koliko je htio, kako je sam istaknuo, jednu noć malo popio i pozvao je, ona se odazvala.
 
 
"Došla je šesna, mlada lipa, i bam, bam, bam i doviđenja!", kratko i slikovito je Ivo opisao prirodu njihovog susreta. Međutim, nakon deset ili dvanaest mjeseci na vrata mu je pozvonio poštar sa sudskim pozivom za utvrđivanje očinstva, što je njega potpuno iznenadilo. Kada ga je par dana kasnije nazvala i zatražila novac, Ivi je, kako je kazao, sve bilo jasno.
 
Za vrijeme suđenja koje se odvijalo u Sarajevu, doznao je da je ta žena s kojom je proveo dva sata bila štićenica doma za nezbrinutu djecu 'Mileva Tomić', koji se nalazio nedaleko njegove kuće, da je u tom domu odrasla bez roditelja, te je Ivu viđala na ulici, pa kad je ostala noseća, izjavio je Ivo, ona je u svojoj glavi sve inscenirala.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala