Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Kiki Rahimovski pobijedio Ivana u duelu
Farmer Kiki iz ovotjednog je dvoboja izašao kao pobjednik, a Ivan Hrvatska uz osmijeh mu je pružio ruku

Video: Kiki Rahimovski pobijedio Ivana u duelu

Ivan i Kiki u okršaj su, koji je svim farmerima izuzetno stresan, unijeli dašak humora, vedrine i zdravog životnog pristupa natjecanju. Točnije, duelisti su ga samo iz izolacijskih kućica prenijeli u ring. Za vrijeme izolacije, zvuk Kikijeve gitare i Ivanovog pjevanja dopirao je do farmera, te su se promatrači sa strane mogli posve opravdano pitati tko se tu sprema na dvoboj, odnosno na ispadanje iz showa.

Svi oni koji su bili upoznati s likom i djelom Ivana Hrvatska prije njegova ulaska na Farmu, očekivali su da će njegov dolazak biti mala trash-revolucija koja će izbezumiti stanare. No, Ivan je odlučio pokazati svoje 'ne-estradno' lice – miran, staložen i duhovit, nesklon tračevima i sukobima. 
 
Njegova mirnoća, umiljatost i vedro raspoloženje ušli su farmerima pod kožu. Svima osim Ive, koji mu nije mogao oprostiti što ga je nominirao za slugu. Dajući njemu šibicu, a ne Branki, Ivo je nevješto prikrio pravi motiv svoga čina.
 
 
Naime, odmah nakon što ga je Ivan izabrao za slugu, rekao je Branki da će se prvom prilikom osvetiti pjevaču, a da će to po svoj prilici biti šibica. Teško da će i Ivo, a kamoli ostali farmeri, moći pronaći neki bitan element po kojem Ivan nije zaslužio ostati na Farmi, no snaga je prevladala, i pjevač iz dijaspore morao je napustiti imanje. 
 
Stvari bi se po Ivana vjerojatno drugačije odvijale da je otpočetka bio na Farmi – upravo naknadni dolazak kumovao je njegovim nominacijama za sluge.
 
K tome još da Branka Mutti nije po treći put dobila imunitet, Ivan bi još uvijek hodao po Farmi u svojim gumenim čizmama i kapetanskom kapicom na glavi, pjevušeći stihove himne 'Farmer i roker'. Ivana ćemo pamtiti po svemu gore navedenom, ali i po 'broken' hrvatskom u kojem je rijetko koji padež pravilno upotrijebio, te po radoholičarstvu.
 
Stavom da mu ništa nije teško odraditi, zapanjivao je farmere, a još više time što nije želio nikoga impresionirati svojim pozerskim razmišljanjima o životu i smislu te dvoličnim ponašanjem i dvostrukim mjerilima. A impresionirao ih je zapravo više nego bilo koji drugi stanar koji je dosad napustio Farmu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala