Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Branka opet ima imunitet, prvi duelist je Ivan
Iznenađujuće, Branka Mutti i ovoga tjedna ima imunitet, tako da je prvim duelistom proglašen Ivan Hrvatska

Branka opet ima imunitet, prvi duelist je Ivan

Drele se na samom početku sastanka osvrnuo na veselje koje je Gazdarica pripremila farmerima nakon Sajma. "Joj, Drele, ništa me ne pitaj! Jelena i ja smo se napile, a ja sam malo pretjerala", jadala mu se Žana koje se jučer toliko napila da je povraćala po cijeloj kući. "Umjereno i odgovorno. Ako se alkohol koristi umjereno, ne šteti ni u najvećim količinama!", poručio joj je Drele.

Šalu je ubrzo preusmjerio u neki ozbiljniji ton, pa je smijeh prekinuo pitavši Branku kako se osjeća kao sluškinja. Odgovorila mu je da se već naviknula budući da joj je ovo već drugi tjedan. Ivan je rekao kako je on sada sluga i roker i da dobro podnosi tu ulogu. Priznao je kako mu se kućica za sluge jako sviđa i da su se Branka i on potrudili u nju donijeti dašak doma.
 
 
Antonio je rekao kako se on s Ivanom zbližio još u izolaciji opravdavši svoju odluku riječima: "Čovjek mi je obećao da ću doći kod njega u New York, držim te za riječ!", uperio je prst u Ivana i šibicu pružio Branki. Izrazivši nadu da njegov potez neće promijeniti njihov odnos Kiki je šibicu pružio kolegici u kuhinji. Ona je ljutito uzela drugu šibicu u ruku.
 
"Ja neću trošiti previše riječi, s guštom dajem šibicu!", rekla je Jelena i bacila šibicu ispred Branke. Josip je rekao kako smatra da je Branka distancirana i da s mnogim farmerima priča službeno. Sabina je rekla kako joj daje šibicu jer su se u nekoliko navrata posvađale i unosi nervozu u njezin boravak na Farmi. "Ivan je predivan čovjek, i odličan radnik, Branka nažalost, stvara nervozu u zajednici", zaključila je Sabina.
 
 
"Mislim da nije baš zaslužila da sve šibice idu njoj. Žena nam je pravila kruh, prala robu, ja iz svega negativnog izvučem i ono dobro tako da dajem šibicu Ivanu da sve šibice ne bi bile na njezinoj strani mada konačan ishod nije upitan", detaljno je opisivao Ivan svoju odluku.
 
"Ja svoju šibicu ne mogu dati Ivanu jer je predobar momak, nisam nikada ušla u nekakav sukob s njim. Gospođa Mutti radi nervozu u kući, s time se slažemo svi i smeta me što proziva neke ljude da ne rade i smeta me što niti jednom nisi oprala suđe!", rekla je Gazdarica Žana. "Nisi ni ti kruh napravila, ljepotice!", odgovorila je vidno uvrijeđena Branka premještajući šibice po stolu.
 
 
Branka je broj dobivenih šibica opravdala svojom osobnošću: "Iako sam u duši individualac, ja sve radim za zajednicu. Užasno sam mirna osoba i kao takva možda izazivam nervozu", pokušala je objasniti. Kad im je voditelj Drele rekao kako i ovog tjedan Branka ima imunitet farmeri su zanijemili.
 
Ivan je postao prvi duelist iako je dobio tek jednu šibicu, koju je dobio od Ive samo zbog solidarnosti. Najveći pobjednik ovog sastanka, Branka, samo se slatko nasmijala zbog naglog okreta situacije, zahvalivši cijeloj Hrvatskoj.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala