Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jelena: Ubila bih Branku, ne mogu je smisliti!
Splitskoj manekenki starija sugrađanka sve više ide na živce, toliko da bi je, kako je i sama priznala, ubila

Jelena: Ubila bih Branku, ne mogu je smisliti!

Dok su ogovarale Branku, koja je ocrnila Jelenu rekavši da ništa ne radi, Sabina i Žana su kovale plan kako će je pobijediti bude li postala prva duelistica, i bude li koja od njih morala s njom u ring. 

Prekinuo ih je Kiki kojeg je zanimalo gdje se nalazi Almanah broj šest, iz kojeg je poželio učiti. Očito je da se i on vidio kao drugi duelist, pa je na vrijeme želio poduzeti mjere opreza. Zanimljivo je da su ga Sabina i Žana odgovarale od učenja, uvjeravajući ga da se za dvoboj znanja stigne pripremiti u jedan dan.
 
Sabina je izjavila da će ona Branku pobijediti na snagu, dok je samouvjerena Žana, koja je tri puta izborila pobjedu u Areni kazala da će Branku pobijediti na znanje. Nešto kasnije, Branka je ponovno bila predmet ogovaranja, ali ovoga puta u mnogo mračnijem tonu. 
 
 
Pogođena Brankinom izjavom da ništa ne radi, Jelena se stala povjeravati Josipu, kojem je sasvim ozbiljno rekla: "Ne mogu je gledati, Josipe. Ja bih nju ubila", rekla je Jelena. Josip joj je rekao neka tako ne govori, na što je Jelena naglasila: "Ne mogu je smisliti".
 
Na Josipov prijedlog da s njom porazgovara, Jelena je upitala kako bi mogla s njom razgovarati o zloći, kad ona ne može razlučiti što je to zloća. Optužila je Branku da ona svaku osobu na Farmi drži zločestom.
 
Potom je Josipa, s kojim je bila sama u spavaonici, zamolila da je zagrli. Kad su zatim izašli napolje, Jelena je izjavila da se nada da će ona biti druga duelistica, kako bi je mogla izbaciti, naglasivši: "Ja se nje stvarno želim riješiti što prije".
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala