Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Kiki zapalio vatru, pa potom i svoju kosu
Kristijan Rahimovski, koji je pomahnitalo skakao oko krijesa želeći potpiriti vatru, na kraju je zapalio kosu

Video: Kiki zapalio vatru, pa potom i svoju kosu

Kiki nije mogao suspregnuti uzbuđenje radi vatre koju je zapalio, pa je stalno obilazio krijes i na nj' bacao drva.
 
Usput je fanatično vikao: "Vatra, vatra!", i da Branka nije urgirala kada mu je žar uhvatio pramen kose, tko zna kako bi završio. Branka nije propustila priliku da ironično ne napomene da Kiki ionako ima premalo kose.
 
Ivo je Kikija prozvao rođenim piromanom, što je Kikija potaklo da viče: "Zapalimo sve! I kuću, i staju, i sve..." Ivo se našalio da je opasno sjediti uz vatru, pa je s Brankom napustio poprište zbivanja.
 
Nedugo zatim su se uz vatru zatekli Antonio i Josip. Potonji je započeo svoju staru pjesmu "nisam ni po čemu poseban, zaista ne znam zašto sam tri puta za redom dobio imunitet", te je Antoniju objasnio da mu je dobitak imuniteta samo pričinjao nelagodu u odnosu na druge.
 
 
Kada ga je Antonio zamolio da zapjeva, Josip je izjavio da mu nije do pjesme. Potom je pošao u kuhinju gdje je s Brankom ogovarao Kikija, koji je, prema njihovom mišljenju, loše ispekao meso na roštilju, pa ga nisu mogli pojesti.
 
Kada pak su se zatim našli u spavaonici Elio, Branka i Josip, Branka je komentirala da je preumorna da bi slušala farmere kako uz vatru lupetaju gluposti. Josip je izjavio neka se mladi zabavljaju, a oni s trideset plus će na spavanje.

No, iznenadila ih je Sabina, koja je ušla u spavaonu kako bi učila. Zabavu je podredila čitanju Almanaha jer, kako se izrazila: "Nikad ne znaš što te čeka". 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala