Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Jelena i Antonio pojeli kobasicu za pse
Farmeri Antonio i Jelena slasno su pojeli kobasicu, ne znajući da je riječ o proizvodu namijenom psima

Video: Jelena i Antonio pojeli kobasicu za pse

Pričajući o hrani, farmeri su došli na temu čvaraka. "Šta su čvarci?", pitala je radoznalo Nikol. Kada joj Jelena objasnila da je riječ o masti, zaključila je: "Tko to može jesti?". Sabina je odgovorila kako je to fino i da ona obožava čvarke. 
 
"Mislim da smo danas testirali dvoje kandidata za 'Survivor'. Njih dvoje!", kroz smijeh je govorila Nikol i pogledavala u Antonija i Jelenu. Kiki je upitao Antonija: "Pa kak' ste mogli tu kobasicu za cucke pojesti?".
 
No, umjesto njega odgovorila je Jelena: "Još kad se sitin da je ta kobasica bila krvava, bez kruva sam je jela, ka' salamu!", tužila se Jelena. Na Kikijevo pitanje je li bila fina kobasica, Jelena je potvrdno odgovorila.
 
 
"Antonio je donio za sebe i mene po fetu (krišku) kobasice. Ja san mislila da ste to donili sa Sajma. Još sam rekla Antoniju: Nemoj da te tko vidi, bit će da nam je to sutra za marendu! A on je rekao da je to naše, da se ne brinem", prepričala je Jelena.
 
Antonio se konačno uključio u veselu raspravu te rekao kako je Jelena bila oduševljena onim što kuša: "Ona jede i kaže: Strava je!", otkrio je Antonio, a zatim je Jelena ispričala kako joj je kobasica, unatoč tome što je naišla na neke krvave dijelove, jako svidjela, te je otišla u kuhinju po još. 

"Nađen ja krv unutra, ali maknem i pojeden ostalo. I onda tražin po smočnici još. Čudno mi što je nigdi nema. I tek onda vidin u kuhinji kraj lavora, di se peru ruke, neku kobasicu. A na njoj piše da je hrana za pse!", ispričala je Jelena. 

 

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    aya aya @ 23.4.2010. 11:49
    Buzdovane, prijatelju - ti me zbilja znaš nasmijat'!
  • #1
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 21.4.2010. 14:38

    "Što su čvarci"!?

    "Bila je krvava, ja sam maknula te krvave dijelove i jela dalje..."!?

    (Nađen ja krv unutra, ali maknem i pojeden ostalo - originalna verzija, o.a.)

    Jebote, ovim ljudima treba pod hitno dodijeliti skrbnika!

    Ujedno, trebalo bi podići tužbu protiv odgovornih za realizaciju ovog smeća zvanog Farma zbog sramotnog iskorištavanja osoba s posebnim potrebama...

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala