Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jelena: Mutti će ostat' do kraja jer ide preko leševa!
Jelena, Žana i Josip muzli su krave i upustili se u raspravu o tome tko će od njih preživjeti do finala

Jelena: Mutti će ostat' do kraja jer ide preko leševa!

Ovaj je trojac u svom razgovoru zaključio kako će Branka biti jedina žena koja će ostati do kraja jer igra prljavu igru i ulizuje se svakom gazdi.Prvo se poveo razgovor o Ivanu za kojeg su Jelena, Žana i Josip zaključili da je on sa svima dobar zbog čega je teško predvidjeti koga će odabrati za sluge. 

"Briga me koga će izabrati. Meni je svejedno – ostao ili izašao! Nemojte se opterećivati time", poručio je Ivan farmericama. Jelena je ustvrdila kako takvo mišljenje imaju samo ona, Žana i on, te da od djevojaka samo Sabina žarko želi ostati. 
 
 
"Ja mislim kako će od žena jedino Mutti ostati do kraja. Zna kuhati", izjavila je Žana, dok se Jelena nije složila sa Žaninom teorijom Brankina uspjeha. "Mutti će ostati, al' zato jer igra pametnu igru. Ide preko leševa!", zaključila je Jelena. "Ma nije, nema to veze", suprotstavio se Josip. "Ma kako nema?! Pa svakom gazdi se uvlači u guzicu. Daj molim te, pa je pratim od početka!", ražestila se Jelena. 
 
"Ovo je splet okolnosti koji nekim ljudima ide na ruku. Odabir gazde, odabir sluge, tko izlazi, sve to ide im na ruku", komentirao je Josip koji tvrdi da se njemu, da je gazda, nitko ne bi mogao ulizivati. "Ma sve to stoji. Ali ja ti govorin o njoj i njezinom ponašanju", vratila se Jelena opet na temu Branke. 
 
 
Žana se u tračeve o Branki više nije uplitala, dok je Josip podsjetio kako Mutti vani ima najviše glasova aludirajući na Brankin prošlotjedni imunitet. Jelena je izrazila svoju sumnju u taj imunitet nadodajući kako ne vjeruje u njegovu vjerodostojnost. "Je, pa svi su se muški iznenadili time", potvrdio je Josip njezine sumnje. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala