Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ava za sparing partnericu odabrala krhku Žanu
Drele veselo najavio farmerima da ih napokon očekuje dvoboj "zubima i kandžama"

Ava za sparing partnericu odabrala krhku Žanu

Farmeri su se ponovno okupili oko stola u blagovaonici. Na čelu je i ovog puta sjedio Drele, a pored njega se smjestila prva duelistica Ava spremna jednog od svojih ukućana pozvati na dvoboj za ostanak na farmi. Objasnila je kako je mirno sanjala jer joj je savjest ne samo čista već "nad čista".

Svoju je odluku obrazložila opširno i samouvjereno: "Bilo mi je jako teško jer ja stvarno ovdje nisam dugo bila. Ja sam ovdje 48 sati i to je premalo vremena i stvarno nikome ništa ne zamjeram niti sam se ja ikome zamjerila. Ipak pošto smatram da imam svoj mozak i svoje oči, a imam neku svoju intuiciju i neke stvari sam u tih 24 sata ipak sagledala, posebno jučer dok su se dijelile šibice. Ne volim osobe koje mi "lickaju lackaju", a zabit će mi nož u leđa. Ne kažem da toga ima ovdje, ali to ne volim. Išla sam po nekim sitnim detaljima kako se tko ophodio. Ovo stvarno nije ništa osobno tako da mi je bilo jako teško. Voljela bih da nisam u ovoj situaciji i da ne trebam birati, ali moram".

Ava jasno dala do znanja da ne želi otići s Farme

Ove su se Avine riječi odnosile na drugu duelisticu Žanu kojoj je Ava najavila oštru borbu: "Nisam gledala da idem na slabiju konkurenciju, to u životu mrzim, ali ja sam po sebi onda kukavica." Ava je jasno dala do znanja da ne želi napustiti farmu i da se nada da će ostati još jedan tjedan. Žana je pak rekla da se osjeća fenomenalno i najavila da će se boriti jer niti ona ne želi napustiti imanje. Drele je najavio da nas konačno očekuje dvoboj u kojem ćemo vidjeti zube i kandže.

Ako je odluka o drugom duelistu posljedica Avinog dogovora s Brankom Mutti, u idućim danima farmersku zajednicu čeka i nova podjela snaga na farmi. Naime, Branka Mutti se prije njenog odabira drugog dueliste obratila Avi s namjerom da razvrgnu nadmoćni ženski klan.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala