Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Sabina na rubu živčanog sloma?
Izazivači, koji lagano ruše jedva održivi sklad na Farmi, gazdaricu Sabinu doveli do "ruba"

Video: Sabina na rubu živčanog sloma?

Gazdarica Sabina se u iščekivanju izazivača počela ponašati krajnje neobično. Panično ne želi izgubiti od izazivača. Prvih nekoliko ispada bili su relativno dobro prihvaćeni ali su kako je dan odmicao farmeri počeli gubiti strpljenje s ratobornom gazdaricom.

Sabina: "Ja sam ovan po horoskopu - takva sam!"

U razgovoru sa Žanom i Nikol Sabina je rekla: "To će mi bit poniženje. Bojim se sebe da kad ju vidim da ju prvo ne izvrijeđam tamo. Jer tako se ja branim znaš. Tako se ja branim, vrijeđajući pa da ona padne u depru." Žana nije imala pretjerano mnogo razumijevanja te joj je objasnila: "Past će u depru što ćeš joj ti reći glupačo glupa? Ona ti se može tako slatko nasmijati u facu pa ćeš ti ispasti idiot. Znaš što je najgore, kad te netko uvrijedi, a ti mu se samo slatko u facu nasmiješ."

Sabina se nije dala razuvjeriti: "Znam da to nije osobna stvar, ali ja osjećam kao da je, jer sam ja takva, jer diraš mene. Jer sam ja ovan po horoskopu" - pokušala je sama sebi objasniti abnormalnu potrebu za pobjedom. "Imam osjećaj da ja izgubim, Isuse Bože, briga me za druge. Ja sam ovan ja moram pobijediti". Žana joj je rekla da je "ego trip" očito ne vjerujući u priču o horoskopu kao glavnom uzroku.

Sabinin "ego trip" totalno iznervirao ostale farmere

Sabinino "stanje" se pogoršavalo. Putem je nervirala ostale ukućane. Branki je pak posebno smetalo što Sabina toliko psuje pa ju je prekoravala zgrožena nad Sabininim nedostatkom pristojnosti: "Opet, opet! Rekla si da ćeš biti pristojna, od jutra psuješ. Znaš kako se to čuje?!  Sabini je pristojnosti u trenutku kada ne smije izgubiti dvoboj bila potpuno sporedna: "Pa nek se čuje pa to sam ja Mutti, to sam ja i gotovo! Tko me voli, voli! Tko me ne voli, ne voli i to je to! Ne mogu ja sebe mijenjat. Kakva sam prosta takva sam i ovdje! Što nije Ivo tako?"

Potražila je Sabina podršku starijeg kolege i od Ive ju dobila. "Nisam ja loša, nego ja neću da izgubim!"- uskliknula je Sabina.

Dobrica Josip našao se u "100 čuda"...

Miroljubivi Josip u čudu je gledao na Sabininu koja je u istom tonu nastavila ostatak večeri: "Ma neće mene nitko pobijedit", ma polomim ju! Šakom ju nabijem! Ja ne smijem izgubit"! Ja bi sebi pljunula u usta, ne bi od sramote izašla van da me neko pobjedi! To mi je najveće poniženje!".

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala