Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Zvijezde pjevaju napustili Mare i Đani
U ovotjednoj emisiji "Zvijezda pjevaju" gledatelji nisu bili blagonakloni prema Mari Milin i Đaniju Stipaničevu

Video: "Zvijezde pjevaju" napustili Mare i Đani

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: HTV press

U večerašnjoj emisiji HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju" svih pet parova otpjevalo je različiti žanr te je osim rocka tu bilo balade, soula, rock and rolla i countryja. Kako smo već na sredini serijala, tako je i žiri postao kritičniji, podigao svoju ljestvicu i počeo dijeliti nešto niže ocjene.
 
Prvi večerašnji par bili su Mare Milin i Đani Stipaničev, koji su ovoga puta otpjevali pjesmu "Bitanga i princeza" Bijelog Dugmeta. "Možda je bilo više afektiranja nego je trebalo biti, i fali mi još više energije i rocka u vašoj interakciji, ali sve u svemu bilo je dobro", rekao je Hus. "Ovo večeras je bilo dobro, dvoglasje je opet bilo u redu, ali mislim da ste malo više glumili rock nego ste ga prezentirali", zaključila je Vanna. Mari je nakon samog nastupa nakratko pozlilo jer, kako je i sama priznala, zapuhala se i nije imala dovoljno zraka u plućima. Mare i Đani za svoj su nastup dobili tri sedmice i šesticu, zajedno 27.
 
 
Ana Vilenica i Jacques Houdek prošle su subote zaradili prvu desetku, a ovoga su se puta odlučili na baladu "Pokaži mi gdje Dunav ljubi nebo" Josipe Lisac. "Iznimno je cijenimo i zaista ovo želim napraviti kako treba jer je ne bismo htjeli uvrijediti", rekao je Jacques u najavnom prilogu. 
 
"Ana, bila si prenesigurna od početka i dugo te to držalo. To je vrlo teška balada koja zahtjeva sigurniju interpretaciju. Jacques ti si u odnosu na Anu bio predominantan. Iznenadilo me što ste odradili dvoglasje i to ste odradili kako treba. Super ste to izveli", objasnila je Vanna. "Ovo je balada. Falilo je srca i duše", kratko je zaključio Rajko. "Iz perspektive amatera je jako dobro", bio je blaži Hus. Jacques i Ana za svoj su nastup nagrađeni sa četiri sedmice, odnosno ukupnom ocjenom od 28 bodova. 
 
 
Tamara Loos i Marko Tolja za ovotjedni su nastup odabrali "Valerie", pjesmu britanske pjevačice Amy Winehouse koju Tamara iznimno voli. "Meni ste se sviđali. Vidi se, Tamara, da tu pjesmu imaš u malom prstu", rekla je Vanna. "Bili ste mi zgodni, sve u svemu. Imali ste disonacije koje inače ne bih tolerirao, pa ću vam ovoga puta progledati kroz prste", odlučio je Rajko, dok je Hus kratko prokomentirao da je ovo po njemu bio "najbolji nastup do sad". "Moram priznati da nisam štovateljica Amy Winehouse, ali uživam kako Tamara to iskreno voli. I inače tvoja je energija zarazna i to se uvijek osjeti u vašem nastupu. To je bilo simpatično i lijepo. Uvjerljiva energija", nahvalila ih je Ksenija. Tamara i Marko za svoj su nastup dobili tri osmice i jednu sedmicu, ukupno 31.
 

Tamara Loos i Marko Tolja - "Valerie"

Boris Mirković i njegova mentorica Ivana Husar oduševili su izvedbom pjesme "Good Golly Miss Molly" Little Richarda. "Oni jako uredno odrađuju ovu petu rundu. Boris je jedini od svih pet kandidata kod kojeg se vidi da je u svom glumačkom angažmanu jako dobro naučio pjevati i to ovdje odlično prikazuje", izjavio je Rajko. "Super, energično", poručio je Hus. "Meni je to večeras bio najbolji nastup. Intonativno savršeno", zaključila je Ksenija. "Osvojio me Boris apsolutno. Apsolutno odlično. Postigli ste cilj, super", pohvalila ih je i Vanna. Boris i Ivana za svoj su nastup dobili tri devetke i osmicu, ukupno 35. 
 

Boris Mirković i Ivana Husar - "Good Golly Miss Molly" 

Ines Bojanić i Giuliano otpjevali su poznatu country pjesmu "Oh! Susanna" koja se u svojim varijacijama često čuje i na svadbenim proslavama. "Prošli put mi je bio bolji nastup. Kad je country u pitanju, ova je pjesma totalna linija manjeg otpora, kao pomanjkanje ambicije. To će se sigurno odraziti i na ocjeni", bio je oštar Hus, a s njim se "u potpunosti" složio i Rajko. "Ovaj početak je bio super, romantičan. Kasnije si se "rashincala", baš ono kaubojski, kravarski si zvučala", poručila joj je Vanna. Giuliano i Ines za svoj su nastup dobili dvije šestice i dvije sedmice, ukupno 26.

 
Ines Bojanić i Giuliano - "Oh! Susanna"
 
Show su ovoga puta odlukom gledatelja napustili Mare Milin i Đani Stipaničev. Od iduće emisije svaki par, a sada ih je ostalo četiri, pjevat će po dvije pjesme. Rezultate njihovog rada imat ćemo prilike vidjeti već iduće subote kad natjecanje napušta još jedan par. 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    aya aya @ 12.4.2010. 1:40

    Da, u profesiji je profesionalnim pjevačima - zato im je to profesija!

    A ostalima isto ko i nelijepoj Mare pjevanje nije profesija. Samo što su barem malo simpatičniji od nje !

  • #2
    0 0
    nerona nerona @ 11.4.2010. 17:24
    No, nije joj u profesiji da pjeva, a nekima jest', usput, naravno!
  • #1
    0 0
    aya aya @ 10.4.2010. 23:47
    Nelijepa Mare konačno ispade....izgledala je "iznenađena i uvređena"!
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala