Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Daniel Popović napustio Farmu!
Elio Pisak - prvi brk Istre, s lakoćom je u piljenju grede svladao konroverznog farmera

Video: Daniel Popović napustio Farmu!

Žaleći se kako ga boli ruka, Daniel je već na izboru za drugog duelista rekao kako će Elio pobijediti. Njegova predviđanja su se obistinila jer ga je Elio uvjerljivo svladao u piljenju grede.

Nakon što ga je u odmjeravanju snage, natjecateljskog disciplini koju je sam odabrao, Elio Pisak nadjačao, Daniel je bio primoran napustiti Farmu. Vjerojatno najkontroverzniji stanovnik Farme, prema kojem su svi farmeri, osim Kikija, gajili neskrivenu antipatiju i netrpeljivost sutra više neće sjediti za stolom u blagovaonici i motati cigarete ili pak ispred kuće satima mljeti kavu.

Mutti: Daniel se bavi crnom magijom

Eliju Pisku pobjeda je bila izuzetna satisfakcija, budući da obojica otpočetka nisu gajila simpatije jedan prema drugom, koje svoje korijene vuku iz "prošlih života", budući da ih veže ista, pjevačka branša. Usto, Elio je bio uvjeren da je Daniel kriv i za njegovu prvu nominaciju, kada ga je Antonio Marušić odabrao za drugog duelista. Iako mu isprva farmeri nisu vjerovali, ubrzo su se uvjerili u Danijelovu kalkulantsku i numerološku moć. Vrhunac je bio Brankin zaključak da se Daniel bavi crnom magijom, Nikolino priznanje kako mrmlja od duhovima dok spava, te Jelenina izjava kako ga sanja po noći. No, istovremeno su se svi slagali kako je vrlo inteligentan i pametan.

Daniel - bio i ostao zagonetka za farmere

Bez obzira na njihova opažanja i zaključke, farmeri bi se morali složiti s tvrdnjom da je Danijela vrlo teško okarakterizirati te svesti pod bilo koju definiciju ili pak psihološki profil. Usto, kada su farmeri i bili u situaciji predvidjeti neko njegovo ponašanje, pravu namjeru njegovih riječi i djela znali bi tek nakon što bi se stvari i dogodile. Daniel je postao zagonetka ne samo stanarima, već i gledateljima. Pamtit ćemo ga po mirnoći i staloženosti, ali i čestom ljenčarenju te tihom i neprestanom spletkarenju u koje je lukavo i dozirano uvlačio "podobne" farmere.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala