Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Daniel izabran za prvog duelista
Pri izboru duelista oboren je rekord - apsolutno SVI farmeri glasali za "autsajdera" Daniela

Video: Daniel izabran za prvog duelista

Farmerska zajednica odabrala je prvog ovotjednog dualista. Izbor duelista je jedna od rijetkih prilika kada farmeri istovremeno iskreno i otvoreno pred svima imaju priliku reći što im leži na duši. Za prvog duelista očekivano je odabran autsajder Daniel, a pri izboru je oboren i rekord kada su baš svi farmeri svoju šibicu odlučili dati njemu.

Po običaju izbor duelista uzburka razne emocije među farmerima, dolazi do nove podjele snaga unutar klanova, padaju maske i pucaju prijateljstva. Daniel je prije nekoliko dana objavio svojim kolegama da želi kući jer nastupa na izvjesnom koncertu. To je većini poslužilo i kao dobar argument za odabir između njega i Nikol. Daniel nije bio iznenađen izborom pa je rekao: "To sam i očekivao, tu se nema što reći, istina je da nisam pokazivao puno zanimanja za posao. Nisam baš previše ni radio, nisam niti tip koji bi previše radio, moram biti motiviran za to".

Da u svom govoru Daniel, po tko zna koji put, nije bio do kraja iskren svjedoči razgovor s Kikijem kojemu je nedugo nakon izbora rekao: "U identičnoj si situaciji k'o Goran Preščanski (pobjednik Farme u susjednoj Sloveniji), nije ništa radio, ljudi su ga osuđivali, a on se nije dao maltretiratI, i na kraju je pobijedio. To ti ništa ne znači, kužiš? Mogu te svi mrzitI. Ja  sad u dvoboju mogu pobijeditI i tako jednog po jednog sve pobacatI van. nema veze uopće to sve zavisi od tebe kako ćeš ti odlučitI u odrađenom trenutku, jel' ti se to isplati ili ne".

Kiki kao najveći negativac

Nakon izbora duelista kao najveći negativac dana ispao je Kiki. Početkom Farme ovaj glazbenik bio je omiljen u društvu, posebno među mladim farmericama. Stvari su se promijenile kada se Kiki intenzivnije počeo družiti s "ozloglašenim" Danielom. Naklapanja su počela nakon izbora duelista, a farmeri su koristili svaki slobodni trenutak da bi s nekim od kolega prokomentirali ostale.

Branka: Kiki je biće bez ikakvih kvaliteta!

Josip je tako pred kraj dana ostalo zbunjen i razočaran onim što je čuo, a u razgovoru s gazdaricom Brankom rekao je: "Ne znam jesam li ja naivan ili lakovjeran? Jelena mi isto kaže da on jedno govori drugo radi, u jednom trenu razgovara s Danielom u drugom je protiv njega". Branka nije bila tako blaga prema Kikiju kada je rekla: "Pilu je razbio, bunar razbio, skoro su nam ribe pobjegle. Štetočina! On je destruktivan! On ne valja ništa, on je biće bez ikakvih kvaliteta".

Kikijem je bila razočarana i Nikol, o tome je razgovarala s Josipom potpuno zbunjenim novim obratima u kući. "On je dupelizac samo takav, on nema svoj karakter, prodao bi te za kunu. U njega sam se najviše razočarala i sad mi je drago da u tebe nisam" rekla je Nikol. Kao tema kućnih razgovora našao se i Elio. Nagađalo se kako se na licu mjesta usred sastanka odlučio šibicu dati Danielu, a ne Nikol.

Elio ništa ne jede - Daniel će ga izabrati za drugog duelista?

Kasnije te večeri Branka je u razgovoru s Kikeom izrazila žaljenje: "Elio ne želi niti jesti niti večerati. Nije fer uopće, bio je u dvoboju prije dva tjedna. Izgleda da je Daniel njega odabrao". Kalkulacijama pak o tome tko će biti novi gazda farme zabavljale su se Nikol i Žana. "Što ti misliš koga će stavit Danijel za gazdu ako izađe" pitala je Nikol nezainteresiranu Žanu i napomenula kako je Danel spominjao da bi to mogla biti Sabina, a nju ipak ovih dana od odnosa u kući više brine nedostatak duhana.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala