Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iz Dnevnika odlazi Čeljuska, a vraćaju se Kušec i Kurilj
Katja Kušec i Melinda Kurilj uređivat će Dnevnik od ljeta, a na jesen će ga napustiti Tončica Čeljuska

Iz Dnevnika odlazi Čeljuska, a vraćaju se Kušec i Kurilj

PIŠE: Katarina Hrgović

Da se HRT već duže vrijeme brani od posljedica vlastitih pogrešnih poteza svima je već jasno, pa se sada vuku očajnički potezi za spas televizije i zadržavanje sve razočaranijih gledatelja. Tako, zbog sve većeg rasta gledanosti Dnevnika konkurentske Nove TV, HTV-ovci uskoro kreću u promjene svog Informativnog programa, te se za početak planira uvesti funkcija glavnog urednika Dnevnika i Vijesti.
 
 
Budući glavni urednik Dnevnika i Vijesti trebao bi odgovarati za središnju informativnu emisiju, podnevne, noćne te vijesti na Drugom programu, piše Jutarnji list. Taj će posao biti ponuđen Vladimiru Rončeviću, bivšem glavnom uredniku Informativnog programa HTV-a te sadašnjem glavnom uredniku i direktoru Radio Rijeke. ''Nešto sam načuo o tim razmišljanjima, ali zasad mi to nitko nije službeno ponudio. Kakav će biti moj odgovor ako dobijem tu ponudu? Teško je to reći, život je neizvjestan, ali u ovom trenutku, dok krstarim Kvarnerom i grijem se na proljetnom suncu, nekako sam sklon da to odbijem'', izjavio je Rončević za Jutarnji.
 
Ako ipak prihvati tu poslovnu ponudu, kao glavni urednik Dnevnika Rončević bi trebao oformiti ekipu predvođenu Sinišom Kovačićem. Ta bi ekipa radila 20-minutne Vijesti u 17 sati koje bi se prikazivale u sklopu emisije Hrvatska uživo. Što se tiče Vijesti na Drugom programu, koje se emitiraju oko 18 i 22 sata, razmišlja se o tome da se u skoroj budućnosti rapidno skrate i da ne traju dulje od pet minuta, s tim da bi se emitirale bez voditelja, a novosti bi čitao spiker. 
 
 
Promjene u uređenju očekuju se i u središnjem Dnevniku, pa će se početkom ljeta u ulozi voditeljica najvjerojatnije naći Katja Kušec i Melinda Kurilj koje bi trebale mijenjati Zorana Šprajca, Tončicu Čeljusku i Dijanu Čuljak-Šelebaj tijekom godišnjih odmora. Vrlo je izgledno da će Katja i Melinda to i na jesen ostati voditeljice Dnevnika jer je, prema pisanju Jutarnjeg lista, gotovo sigurno da Tončica Čeljuska od rujna više neće uređivati i voditi Dnevnik. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala