Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Hrvatska traži zvijezdu konačno pred live publikom
U prvoj live emisiji talent showa HTZ predstavilo se 16 kandidata, a prolazak izborilo samo njih deset

Video: Hrvatska traži zvijezdu konačno pred live publikom

PIŠE: Katarina Hrgović

Prva live emisija ovosezonskog talent showa Hrvatska traži zvijezdu donijela nam je nastupe 16 kandidata koji su se predstavili publici i žiriju, a riječ je o: Ivani Trogrlić, Kim Verson, Zdenki Olujić, Pjerinu Ruževiću, Duji Stanišiću, Heleni Hunčagi, Petru Brkljačiću, Vilibaldu Kovaču, Maji Malić, Adrijani Baković, Hani Blažević, Isabelli Kim Popović, Dini Antoniću, Juraju Jurlini, Borisu Rogoznici te Jurici Gorša.
 
Ivana Trogrlić otpjevala je pjesmu "Oči" Ivane Kindl
 
Za razliku od prethodne sezone, kandidati su u prvoj emisiji pjevali isključivo pjesme domaćih autora, dok je drugi novitet to što više ne pjevaju na matricu već praćeni live bendom. Novitet je i priroda komentara žitija sastavljenog od Tonyja Cetinskog, Anđe Marić i Gorana Lisice Foxa koji nisu štedjeli na komplimentima, a dok je u Tonyjevom i Goranovom slučaju izgledalo nekako prirodnije, Anđa kao da je prije same emisije dobila bukvicu na temelju oštrih kritika kojima je izazvala reakciju i same dječje pravobraniteljice.


Juraj Jurlina - "Treba mi nešto jače od sna" 

Tijekom emisije Anđa se tako samo kiselo smješkala i kandidatima dijelila komplimente kao da je samo za ovu večer tako isprogramirana, a nekoliko puta dala je naslutiti kako to namjerno forsira da "ne bi došla u sukob s zakonom". 
 
Petar Brkljačić - "Nisi ni blizu"
 
Kao što je to primijetio i sam predsjednik žirija, Tony Cetinski, činilo se kako je riječ o finalnoj, a ne prvoj live emisiji gledajući po onome što su kandidati predstavili, a radilo se o izvrsno pripremljenim nastupom s minimalno grešaka u izvedbi odabranih pjesama, zbog čega se automatski dalo zaključiti da ove godine, ako tako smijemo reći, imamo bolje i kvalitetnije kandidate. Od 16 predstavljenih kandidata prolazak će izboriti njih deset: sedam će izabrati gledatelji putem telefonskog glasovanja, dok će odabir ostale trojice pasti na žiri. 
 
Duje Stanišić - "Vilo moja"
 
Također, za razliku od prethodne sezone prilika je pružena većem broju individualaca koji odskaču od, nazovimo to tako, pop i r'n'b pravca showa, tako da osim kauboja Jurice Gorše možemo gledati metalca Vilibalda Kovača te rockera Juraja Jurlinu. Ipak, kandidat(kinja) koja je na publiku i žiri ostavila najsnažniji pečat možda je 16-godišnja Helena Hunčaga koja je nastupom potvrdila vlastitu izjavu o tome kako se ona "rodila kao pjevačica". 
 
Helena Hunčaga - "Mogu i sama" 
 
Duje Stanišić, Jurica Gorša, Kim Verson, Vilibald Kovač, Petar Brkljačić, Dino Antonić i Adrijana Baković kandidati su koje je publika svojim glasovima poslala u sljedeću emisiju. Preostala tri kandidata odabrao je žiri. Anđa Marić se odlučila za rockera Juraja Jurlinu, Goran Lisica Fox za izvrsnu Helenu Hunčagu, a Tony Cetinski je odabrao Maju Malić, koju je i u prethodnom krugu na kredit pustio dalje zbog njezinog "seksi glasa".
 
 
Na opće iznenađenje u najbolju desetku tako nije ušla Ivana Trogrlić za koju su Tony i Fox izjavili kako su iznenađeni što je publika nije odmah plasirala među najbolje, no i da ne brinu jer vjeruju kako je Ivani zagarantirana karijera i izvan showa. Najviše od svih ipak je razočarala Isabella Kim Popović koju je, kako je to Tony primijetio, "trema popapala čim je izišla na pozornicu. Idućeg petka show će napustiti jedan od preostalih deset kandidata, a koji će to biti saznat ćemo za točno tjedan dana.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala