Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Na Farmi sedam vjernih muškaraca
Kike napravio natpis s Nikolininim imenom te dokazao da vjernost nije samo mit

Video: Na Farmi sedam vjernih muškaraca

Farmeri su započeli raspravu o vjernosti. Sabina i Žana se nisu složile po pitanju vjernosti muškaraca zato što Žana smatra kako joj ne treba muškarac koji će je varati. Sabina je pak pokušala opravdati mušku stranu priče: "Ne postoji muškarac koji nije prevario svoju ženu, zato što to njima nije prevara! On te voli, ali nema te strasti s tobom i zato vara!". No Žana nije htjela odobriti Sabinin stav. Sabina ju je tada pokušala uvjeriti te je pitala Elija da li je ona u pravu. Elio joj je odgovorio:"Blizu si blizu!".

Nakon toga djevojke su počele pričati o svojoj vjernosti. Jelena je tada u sobi počela vikati aludirajući na muški dio farme: "Hvala ti, Bože, što si me skupio ovdje sa sedam vjernih muškaraca, vjerojatno jedinih sedam u ovoj državi!". Josip je tada upitao Jelenu: "Je li ti varaš svog momka?". Jelena je tada sarkastičnim tonom rekla: "Isto kao što i vi varate!". Jelena se osvrnula i na povijest svojih ljubomornih dečki: "Moji momci su bili jako ljubomorni, tako da ih nisam mogla varati!".

Josipu nije jasna muška romantika

Josip je također s dečkima pričao o vezama te prepričavao svoj razgovor s ostalim farmerkama. "Sve su one kao fine, dominantne u vezama, stoga sam ih ja malo zafrkavao!", priznao je pjevač. Naime, Josip je objasnio dečkima što je rekao farmerkama o svom odnosu prema djevojkama, a one su ga tada verbalno napale. "Rekao sam im da dođem po djevojku s autom, odemo u grad i kada ona nešto krivo kaže, izbacim je iz auta! A one su me onda napale!", kroz smijeh je rekao Josip.

Pjevaču nije bilo ni jasno kako su neki farmeri romantični zato što smatra da kada god si prema nekome dobar ta osoba ti to ne uzvrati. Tako se i nasmijao kada je Ivo Amulić rekao da je na gaže nosio džemper svoje žene, odnosno tadašnje djevojke.

Kike ne krije svoju ljubav prema lijepoj voditeljici Nikolini

Kako bi pokazao da je vjeran svojoj djevojci, Kike je od drva napravio natpis s njenim imenom te tako pokazao ostalim farmerkama da je možda i točna Jelenina izjava kako je zapela na farmi s vjernim muškarcima.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala