Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na Farmi egoizam pobjedio altruizam?
Bez obzira na slini altruizam na Farmi, klanovi i dalje tračaju i kalkuliraju koga bi trebalo izbaciti

Na Farmi egoizam pobjedio altruizam?

Hoće li djevojački "klan" ipak poštediti Ellu?

Unatoč tome što se riječ altruizam često spominje na imanju, farmeri stalno kalkuliraju. Iako su na početku bile odlučne da izaberu sluškinju Ellu, djevojke su sada sve više naklonjene odabiru Kikija za drugog duelista. Tako je Barbara promijenila mišljenje o prvoj ovogodišnjoj gazdarici: "Ella je radnik kao rijetko tko, pridonosi našoj udruzi, a to što nju puca tu i tamo, to se svima dogodi!". Daniel je tada zaključio: "Vi ste napravili od nje kao da je ne znam. Kakva živčenjača, a ona nije nikog uvrijedila!".

Djevojke se ipak pomalo zbližile s Ellom

Sabina, Žana, Nikol i Jelena su raspravljale o odabiru duelista. Tako je Sabina zaključila: "Ako želimo dugo ostati, onda nema razmišljanja o ostalima!". Sabina je tada objašnjavala Žani: "Razmisli bi li tebe netko spasio?". Jelena je zaključila kako ni Kiki nije nju poštedio.

Iako s jedne strane ne odobravaju njene postupke, djevojke su se pomalo zbližile s Ellom. Sluškinja je objasnila djevojkama o osobnosti Daniela koji po njoj samo istražuje: "Mora baš netko biti grozan da ga možeš eliminirati! Recimo Daniel koji nije radio u početku, ja sam ga branila. Iskreno, ja sam znala da će on mene odabrati za sluškinju zato što sam odbila sudjelovati u nekoj njegovoj ideji.". Ella je tada rekla djevojkama kako Daniel sve promatra i istražuje.

Gazda Daniel oslobodio Ellu obaveza sluškinje, kako bi mogla učiti

Daniel je rekao Elli kako je ona u prednosti te da se slobodno oslobodi nekih radnih obveza kako bi mogla što više učiti. "Ella, ja te oslobađam dužnosti sluškinje, tu ima četiri djevojke koje mogu sve čistiti!", rekao je gazda te pokazao svoje altruističke namjere.

Daniel se tada dotaknuo i Antonija te objasnio zašto je on dobio toliko šibica. Daniel je tada objasnio svoj stav: "Zato što vlada ljubomora i zato što su ga se htjeli riješiti, a to bi djevojke najbolje mogle znati.". Sabina je kasnije odlučila nagovoriti gazdu da dodijeli šibicu u korist djevojaka: "Dobro, bit će pet prema četiri, no moraš i ti dati!". Daniel je tada rekao Sabini kako njegov glas neće biti potreban niti presudan.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala