Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Kike pričama uveseljava farmere
Kike Curavić zabavio je društvo svojim doživljajima s medvjedima i homoseksualcima

Video: Kike pričama uveseljava farmere

Kristijan Curavić je Ivi Amuliću prepričavao dogodovštine sa Sjevernog pola. "U jednom selu blizu pola hodaju medvjedi, a tamo ti po zakonu ne smiješ zaključati kuću. Onda kada šetaš po noći pa dođe medvjed, ti pobjegneš u prvu kuću", počeo je svoju zanimljivu priču Kike.

Kristijan je tada rekao kako je putovati u taj dio svijeta opasno bez zaštite ili nekog oružja, a farmeri su sa zanimanjem slušali doživljaje s njegovih uzbudljivih putovanja.

Kike i homoseksualci u Norveškoj

Kao mladić, Kike se u Norveškoj zaposlio kao pomoćni radnik u restoranu. Radio je samo noćnu smjenu, a sve kolege, uključujući i šefa kuhinje bili su gayevi.

Kako je dio mladosti proveo s majkom u Norveškoj, za vrijeme ljeta zaposlio se u tamošnjem jako poznatom restoranu kao pomoćni radnik u kuhinji. Budući da je glavni kuhar bio gay, zaposlio je uglavnom 'svoje ljude'. I tako je Kike radio uglavnom u večernjoj smjeni okružen s kolegama gay usmjerenja. Kako tvrdi, stalno su ga maltertirali i smještali mu sitne spačke, jer su znali da nije jedan od njih i da se pomalo osjeća zbunjeno u njihovu društvu. - Dođi Kristijane, govorili su mi, i od maslaca radili srca i druge oblike.

Na Sabinino pitanje je li ga koji od njih pokušao osvojiti, Kike je odgovorio da je sve ostalo na zafrkanciji: - Ma ne, samo su me zadirkivali. Oni su OK, samo se muškarci nekad osjećaju ugroženo pored njih. Oni osjećaju tko je ugrožen, zaključio je svoju kratku norvešku storiju. Jelena se složila s njegovom tvrdnjom da homoseksualci točno znaju tko je gay, a tko ne.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala