Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Cure optužuju - Daniel ništa ne radi!
Okopavajući vrt Sabina, Nikol i Žana sočno otračale neradnika Daniela Popovića

Video: Cure optužuju - Daniel ništa ne radi!

Djevojke sve više vremena provode zajedno, i ne može se pripisati slučaju što su sve tri zadužene za rad u vrtu. S lopatama u rukama starlete i pjevačica dobro su se snašle, pa su neprestano ponavljale da im boravak na Farmi godi. Međutim, svaka od njih je izjavila da joj nedostaje dečko. Kopajući zemlju dobro su se zabavljale, a kada je Žana izjavila da bi željela vrt obrađivati i kasnije u životu, Nikol i Sabina su prasnule u smijeh uz riječi: "Sad ga pretjeruješ."

Složne u mnogo čemu, Simona, Nikol i Žana složile su se i u tvrdnji da Daniela nitko nikada nije vidio da išta radi, osim da mete kuhinju, kuha kavu i mota cigare. Ipak, osvojio ih je mnogočem drugim, pa mu lijenost ne zamjeraju.

Branka Mutti farmerkama je trn u oku

Prvotne nedužne opaske o zemljoradnji ubrzo su zamijenile tračevima, pa im se tako na tapeti našla Branka, jedina osoba koju bi eliminirale s Farme.

Svjesne moći zajedništva, farmerice su se upustile u prve kalkulacije tko li će i kada na posjedu zamijeniti Maju, i bi li tu osobu trebalo odmah nominirati. Žani se ne čini fer, kazala je, da nakon njihova predanog rada novi stanar dođe na gotovo. Nikol je rekla djevojkama da možda ne bi trebale nominirati novog došljaka, jer nije on kriv, a možda bude i simpatičan.

Pravila Farme djevojkama nisu baš posve jasna

Potom su ušle u raspravu je li bolje ući u dvoboj znanja ili snage kada za to dođe prilika. Žana je odmah kazala da joj se ne da učiti, Nikol je samouvjereno izjavila da nju nitko ne može potući u duelu znanja, dok je Sabina rekla da će odlučivati ovisno o protivniku. Komentirale su da su im pravila Farme još uvijek nejasna, za razliku od Daniela, koji, prema njihovim riječima točno zna koji su zadaci stavljeni pred farmere prošle sezone.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala