Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Starleta Maja Morales pozvala kršnog Kristijana u krevet
Osim što je dobila "košaricu" od Curavića, Maja je zajedno s Antonijom izabrana za slugu

Starleta Maja Morales pozvala kršnog Kristijana u krevet

Morales poziva Curavića u krevet

Starleta Maja Morales je već na početku ovogodišnje Farme bacila oko na Kristijana Curavića. Na putu prema seoskom imanju gdje će farmeri boraviti tri mjeseca Maja i Kristijan su započeli zanimljiv razgovor o životinjama koje bi mogli tamo zateći. "Znam tamo da je jedan pas pun buha", počeo je razgovor Kiki. Maja je tada rekla kako ona priželjkuje upravo tog psa u svom krevetu. Kristijana je njen odgovor nasmijao, a tada mu je starleta otvoreno predložila: "Osim ako ga ti ne misliš mijenjati". Svjetski rekorder u ronjenu na dah je tada pomalo zbunjeno odbio ovu zanimljivu ponudu, a Maja Morales je rekla kako osim psa priželjkuje i još jednu životinju u krevetu. "Ako tamo ima i mali svinjčić i taj ide sa mnom u krevet", izjavila je Maja.

Maja i Antonijo prvi ovogodišnji sluge

Maja će odsada dijeliti sobu s Antonijom Marušićem koji je zajedno s njom izabran za ovotjednog slugu. Gazdarica Ella je postala prva ovogodišnja gazdarica Farme te odmah podijelila poslove i odabrala sluge. "Maja, htjela bi ti pružiti priliku. Bilo mi je simpatično što si htjela raditi, ali mislim da ti to nećeš izdržati", iskrena je bila gazdarica. Kao drugog slugu odabrala je Antonija, jer smatra da se on jako dobro slaže s Majom. Tada se oglasio Daniel Popović te ponudio da on bude sluga umjesto izabranih. No Antonio je to odlučno odbio: "Ako si ti odabrala nas mislim da bi bilo najpoštenije da ipak budem ja!"

Maja je kasnije komentirala kako nije povrijeđena: "Očekivala sam da ću biti izabrana za sluškinju zato što ja nemam veze s ovim svijetom,  što ja znam o poriluku ili ovcama, ja znam što je Gucci, Chanel"

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala