Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Započela nova sezona showa Zvijezde pjevaju
Najzabavniji natjecatelj svakako je bio Davor Meštrović "Meštar" koji je dobio najžešći pljesak publike

Video: Započela nova sezona showa "Zvijezde pjevaju"

PIŠE: Katarina Hrgović

Započela je ovogodišnja, četvrta po redu sezona HTV-ovog showa zvijezde pjevaju u kojoj će snage odmjeriti osam parova sastavljenih od profesionalnih i amaterskih pjevača. I ove godine show standardno vode Barbara Kolar i njezin partner Duško Ćurlić, dok se postava žirija malo izmijenila, pa se u njega sada ubrajaju tek Husein Hasanefendić Hus, Ksenija Erker, Ivana Vrdoljak i Rajko Dujmić.

Prvi na redu bili su pobjednik prve sezone showa, Jacques Houdek, i njegova ovogodišnja partnerica, glumica i zvijezda serije "Dolina sunca" Ana Vilenica. Dvojac je otpjevao "Dancing Queen" od grupe Abba, čime su probili led, ali i osvojili žiri.

"Žak je nezahvalan partner. Ona tako pjeva da je uz njega vrlo opasno pjevati. Nastup je bio dobar, samo se nadam da će ubuduće intonacija biti bolja", komentirao je Hus. "Fino ste večeras probili led. Za prvi put samo bih Ani htjela reći da zatvara vokale jer mislim da će to puno pridonijeti cijeloj priči", nadodala je članica žirija Ksenija Erker. Žiri je njihov nastup nagradio ukupnom ocjenom 24. 

Željko Pervan i Maja Blagdan otpjevali su pjesmu na francuskom jeziku, zbog čega su dobili sve pohvale žirija obzirom da je ovo tek druga takva pjesma u četiri sezone prikazivanja ovog showa. "Meni je Željko penetrirao u pjesmu vrlo lijepo", našalio se Rajko Grlić. "Ti se nemaš namjeru ozbiljno baviti pjevanjem, zar ne? Uh, odmah mi je lakše", nastavio je Hus, dok je voditeljica Barbara Kolar zaključila kako žiri ima više talenta za humor nego Željko za pjevanje. Unatoč svemu, Maja i Željko ocijenjeni su vrlo dobrom 26-icom.

Tamara Loos i Marko Tolja, "najmlađi i najoptimističniji par", otpjevali su pjesmu "Ja sam lažljiva". "Super ste par. Lukavo ste odabrali pjesmu, valjda je svima jasno da je nju lako otpjevati. Tamara, sviđa mi se tvoj baršunasti glas", komentirala je Vanna. "Najenergičniji nastup, super ste kompatibilni par vizualno i glasovno", dodao je Hus. "Meni uporno izgledate kao dva srednjoškolca koji su došli kod ravnatelja i pokorno čekaju ukor", našalila se Barbara Kolar. Neodoljiva Tamara i Marko svojim su nastupom zaslužili ocjenu 28. 

Žanamari Lalić ove je godine za partnera dobila Davora Meštrovića s kojim je otpjevala pjesmu "Jesen u meni" Parnog Valjka. Unatoč evidentnom nedostatku talenta, "Meštar" je osvojio srca publike koja ga je za hrabrost nagradila gromoglasnim pljeskom, ali i od žirija koji ga je poštedio pretjerano negativnih komentara. Ukupan zbroj ocjena njihovog nastupa stoga je bio 21. 

Partnerica Đanija Stipanićeva je fotografkinja Mare Milin koja je definitivno iznenađenje, što je i sama konstatirala. "Prepala sam se da neću moći, ali ispalo je da bolje pjevam nego pričam", rekla je Milin koja je s Đanijem otpjevala "Bye bye baby bye" za što je dobila svaku pohvalu žirija koji je njihov nastup nagradio visokom ocjenom 28. 

Unatoč tome što je očigledno "prala" trema epskih razmjera, glumica Ines Bojanić hrabro je stala uz bok Giulianu Đaniću s kojim je odlično otpjevala baladu "Nasloni glavu". "Ona je u refrenu bila moj drugi glas", rekao je Giuliano koji je zaslužan za odabir pjesme. "Pohvalila bih to što je Ines bila drugi glas u refrenu, ali i dio na kojem je Ines pjevala solo. Bravo!", komplimentirala je Ksenija.

Boris Mirković i Ivana Husar otpjevali su pjesmu "Ja ću budan sanjati" koju u originalu pjevaju Gibonni i Vanna koja sjedi u žiriju showa. "Bilo je dobro. Ja bih preporučio više pjesama s tenzijama i osjećajima", izjavio je Hus. "Boris je rasni rock vokal s visinom. Radujem se stoga rock večeri jer mislim da će tamo biti najbolji" pohvalila je Vanna Borisa, dok je on pohvalio svoju mentoricu. "Ivana je uspjela starog rokera pretvoriti u čovjeka koji pjeva nježne stvari", rekao joj je. Ovaj je par od žirija dobio najveći zbroj ocjena, čak 29.

Posljednji par večeras su bili Natali Dizdar i njezin ovogodišnji partner Viktor Drago koji su publiku počastili njihovom verzijom pjesme "Mi nismo sami". "Ja bih pohvalio izbor pjesme zog pjesme same, no prilično je teška za izvoditi i malo ste se izgubili. To ću pripisati tremi zbog nastupa, a od vas očekujem mnogo više", komentirao je Hus. Zamjerke je imao i Rajko Dujmić koji je imao prigovore na intonaciju, dok je Ksenija nije mogla složiti s Husom i Rajkom. "To je bilo dobro i ugodno ste iznenađenje", pohvalila je ovaj par koji je od žirija dobio ukupnu ocjenu 25. 

Glasove za svoje kandidate možete telefonskim putem davati od večeras do sljedeće subote kada će show napustiti prvi par, a ostaje vidjeti koji pjevački par neće osvojiti daljnji prolazak.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    nerona nerona @ 16.3.2010. 15:27
    Nekog' moraju zajeb....iz osobne Kuće, možebit budu nalazili razlog za davanje otkaza.................nikad neznaš što im je na umu....
  • #1
    0 0
    aya aya @ 14.3.2010. 1:00

    Valjda je jasno tko je ovogodišnja Katja Kušec !

    Kaj je Meštru ovo trebalo???

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala