Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera dugo očekivanog Grlićeva filma
Priča o dvostrukim životima prepuna vrućih erotskih scena večeras premijerno u Zagrebu

Premijera dugo očekivanog Grlićeva filma

Piše: Martin Heidl
Foto: Nikola Predović

Večeras će se u zagrebačkom Movieplexu premijerno prikazati najnoviji film Rajka Grlića "Neka ostane među nama" sa Mikijem Manojlovićem u glavnoj ulozi.  Riječ je o prvoj suradnji Grlića i Manojlovića nakon više od dvadeset godina. Prisjetimo se samo nekih kolaboracija tog legendarnog dvojca poput filmova: "Za sreću je potrebno troje", "U raljama života ili pak ex-Yu klasik "Samo jednom se ljubi".

Ukratko, tematika filma jest gorko-slatka priča o dva brata, njihovim suprugama, ljubavnicama i djeci to jest dvostruki životi raznih parova, te problematika djece koja pouzdano zapravo i ne znaju tko im je otac, protkano navodno odličnim prikazom malograđanštine u zagrebačkim " finim obiteljima".

Grlić nije niti u novom filmu izostavio trade mark ex-Yu kinematografije – golotinju!

U filmu ima i podosta golotinje, u duhu ex-Yu filmova s, primjerice, Mirom Furlan ili Milenom Dravić, pa onaj dio auditorija koji je oduvijek želio vidjeti Natašu Dorčić i Ninu Ivanšin golu, doći će na svoje! Radnja se odvija u Zagrebu, a ostale uloge tumače Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Ivana Roščić, Daria Lorenci, Nataša Dorčić, Krešimir Mikić, Živko Anočić, Helena Buljan i drugi.

Film je u posljednja dva dana već prikazan u Ljubljani i Splitu, a beogradska premijera održat će se sutra, 12-og ožujka. "Neka ostane među nama" je već i prije samog prikazivanja zadobio oveću medijsku pažnju u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, pa čak i u SAD-u, preciznije u državi Ohio. Ondje je sredinom veljače pod pokroviteljstvom umjetničkog fakulteta Sveučilišta Ohio u gradu Athensu povodom tog filma održana retrospektiva Grlićevih filmova koja je trajala oko tjedan dana.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala