Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Najveći promašaji HTZ audicije u Osijeku
Kaže se "sreća prati hrabre", no to ne vrijedi u i ovom slučaju, jer su ovi kandidati kući otišli samo posramljeni

Video: Najveći promašaji HTZ audicije u Osijeku

PIŠE: Katarina Hrgović

S obzirom da ćete one koji su prošli ionako gledati ponovno u nadolazećim epizodama, predstavljamo najveće promašaje showa "Hrvatska traži zvijezdu" s audicije u Osijeku. Iako se tamo zbilja moglo vidjeti svega i svačega, donosimo nekoliko najupečatljivijih nastupa koji su obilježili ovu audiciju.

Imam najbolje dupe

Dragana Vidović ima 20 godina i nevjerojatno veliki ego, kojeg je žiri sasjekao u samo nekoliko desetaka sekundi. No, Dragana se nije dala, pa je tražila privatnu audijenciju kod Foxa kojeg je pokušala umoliti da joj da drugu priliku. Na njezinu žalost, Fox je ovoga puta bio neumoljiv. 

Folk zvijezda

Danas 19-godišnja Nikol Glavaš tvrdi da je počela pjevati od devete godine života, a prvu pjesmu koju je otpjevala bila je ona Britney Spears. Ipak, najdraža vrsta glazbe nije joj pop, već folk, "ali ne onaj teški turbofolk, već lagani". Na audiciji je pjevala Vanninu uspješnicu "Daj mi jedan dobar razlog", no razloga za njezin prolazak u drugi krug jednostavno nije bilo...

Wannabe Zoki 

"Za Bojanom i za Zokijem prošle godine ludilo je mnogo djevojaka, pa ako ja prođem vjerujem da će ove godine i za mnom. Nadam se da će ih biti više koje su malo divlje", poručio je 17-godišnji Dražen Jović. "Mislim da se Justin Timberlake oblači isto kao i ja. On je daleko dogur'o, pa nadam se daću i ja", rekao je Dražen, no suprotno njegovim željama nije dogurao ni do kuda.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala