Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hopper puši travu, posjeduje oružje i prijeti mi smrću
Ispovijest o slavnom glumcu iznijela je njegova supruga od koje je Dennis Hopper nedavno zatražio razvod

"Hopper puši travu, posjeduje oružje i prijeti mi smrću"

PIŠE: Katarina Hrgović

Prije gotovo dva tjedna, američki glumac Dennis Hopper na sudu u Los Angelesu predao je zahtjev za razvodom od svoje supruge Victorije s kojom je u braku već 14 godina. Stvar ne bi bila toliko neobična da se glumac ne nalazi na samrti i doslovce odbrojava posljednje dane svoga života, zbog čega su se mnogi zapitali zašto baš sada glumac traži razvod.
 
Victoria je na Dennisov zahtjev za razvodom odgovorila pisanim prigovorom u kojem je navela neke prilično ozbiljne stvari o glumcu. Navodno, Hopper je po kući nosio napunjene pištolje i s njima baratao ispred šestogodišnje kćerke koju je dobio s Victoriom, a iste je koristio kada je u nekoliko navrata supruzi prijetio smrću. "U njegovoj sam ladici pronašla pištolj s različitim vrstama municije koja je bila lako dostupna našoj kćerki. Osim toga, u ormaru kuće potpuno je nezaštićeno držao i sačmaricu", napisala je Victorija u svom prigovoru, navodeći i kako joj je Hopper jednom bio poručio da, ako se rastane od njega, "nešto će je strašno zateći toliko brzo da toga neće biti ni svjesna".
 
Victorija je navela i kako je Hopperova 47-godišnja kćer Marin iz prvog braka glumca prisilila da preda zahtjev za razvod kako ona i šestogodišnja kćerka Galen nakon Dennisove smrti ne bi dobile ni novčića. "Kako mi Dennis nije dao da se zaposlim, već godinama živim isključivo od njegovih primanja", napisala je Victorija, dodajući kako je Hopper posljednjih mjeseci osim oružjem po kući ispred maloljetne kćerke hodao i sa jointom. "Dennis je ljut zbog svog zdravstvenog stanja i to ispoljava agresijom prema Victoriji", izjavio je obiteljski prijatelj.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala