Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potvrđeno snimanje trećeg dijela Istjerivača duhova
U trećem "Istjerivaču duhova" vratit će se originalna postava među kojom će vjerojatno biti i Sigourney Weaver

Potvrđeno snimanje trećeg dijela "Istjerivača duhova"

PIŠE: Katarina Hrgović

Prošlo je više od 20 godina otkada su prva dva dijela filma "Istjerivači duhova" poharali kina, no obožavatelji se još uvijek nadaju i trećem nastavku ovog filma. u 2008. godini saznalo se kako su Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky angažirani da napišu scenarij za treći dio "Istjerivača duhova", a prošle je godine glumac Dan Aykroyd potvrdio takva nagađanja.

Novo iznenađenje dolazi od redatelja Ivan Reitman, koji je režirao i prva dva dijela, koji je potvrdio kako se na scenariju rade preinake za novi nastavak filma koji će svjetlo dana ugledati 2011. godine. "Nadam se da će pripreme uskoro biti gotove tako da mogu početi snimati što je prije moguće", izjavio je Reitman napominjući kako će u trećem dijelu biti angažirana originalna postava filma, koja uključuje Dana Aykroyda, Billa Murraya i Ramisa. "Predstavit ćemo i neke mlađe istjerivače duhova, no u filmu će biti i svi stariji dečki", rekao je Reitman.

Po ovom pitanju oglasila se i Sigourney Weaver koja razmatra repriziranje svoje uloge u nadolazećem filmu. 60-godišnja Weaver prethodno je bila demantirala da će se pridružiti originalnoj postavi u snimanju filma, no kako se svi oni ponovno okupljaju, i ona je počela razmišljati o istome. "Još nisam pročitala scenarij, no pomislila sam 'Zašto ne?'. Ne znam još nikakve detalje, no radujem s čitanju scenarija. To bi moglo biti zabavno", rekla je Sigourney.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala