Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Sandra Bullock i Meryl Streep se žvalile na dodjeli
Glumice su se prvo žestoko posvađale, a umalo fizički obračun završio je iznenadnim strasnim poljupcem

Video: Sandra Bullock i Meryl Streep se žvalile na dodjeli

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto. Screenshot/ YouTube

Na sinoćnjoj dodjeli 15. po redu Critics Choice filmskih nagrada u Los Angelesu trijumfirali su filmovi "Narednik James" redateljice Kathryn Bigelow i "Avatar" Jamesa Camerona i "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina. Pobjednike biraju članovi Udruge filmskih kritičara, a ova dodjela savršeni je uvod u sutrašnju dodjelu Zlatnih globusa koja se pak smatra najboljom "predigrom" za Oscara. 
 
 
Najboljom dramom tako je proglašen "Narednik James" Kathryn Bigelow koja je proglašena najboljom redateljicom, a Mark Boal dobio je nagradu za najbolji scenarij. Jason Reitman nagrađen je za najbolji prilagođeni scenarij za film "Up in the Air". Film "Crazy Heart" osvojio je nagrade za najboljeg glumca, koja je otišla u ruke Jeffa Bridgesa, te nagradu za najbolju pjesmu. Nagrada za najbolju glazbu otišla je za "Nebesa" koji je proglašen i najboljim animiranim filmom. 
 
 
"Nemilosrdni gadovi" dobili su nagradu za najbolju glumačku ekipu, Christopher Waltz okrunio se nagradom za najbolju sporednu ulogu, dok je Tarantino nagrađen za najbolji originalni scenarij. Najviše nagrada pobrao je "Avatar" koji je proglašen najboljim akcijskim filmom, a uz to dobio je nagrade i za za montažu, ton i vizualne efekte. Najveće razočarenje svakako je mjuzikl "Devet" koji je uz "Nemilosrdne gadove" imao najviše informacija, a koji je ostao bez ijedne nagrade. 
 
 
Večer je ipak obilježio poljubac glumica koje su imale po dvije nominacije, Meryl Streep i Sandre Bullock. Obje su nagrađene kao najbolje glumice, Meryl za film "Julie i Julia", a Sandra Bullock za "The Blind Side". Priliku da se zahvali prva je dobila Meryl čiji je govor naprasno i uz psovke prekinula Sandra, a taman kada se činilo da će na pozornici dodjele biti chick fight, cure su navalile jedna na drugu i počele se žvaliti. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala