Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ronnie Wood se mora otrijezniti ili leti  iz Stonesa
Micku Jaggeru je dojadilo slušati o Ronnijevom pijanstvu pa mu je oštro zaprijetio

Ronnie Wood se mora otrijezniti ili leti iz Stonesa

PIŠE: Katarina Hrgović

Da član legendarne rock grupe The Rolling Stones ima problema sa alkoholom jasno je već desetljećima, no to je ipak najočitije postalo 2008. godine kada je ostavio suprugu Jo Wood s kojom je bio u braku od 1985. godine da bi pobjegao sa tada 19 godišnjom ruskom konobaricom s kojom je naprasno prekinuo prije nekoliko tjedana.

Naime, u medije je prvo dospjela vijest o tome kako je Wood nožem ganjao svoju mlađahnu ljubavnicu Ekaterinu Ivanovu koju je pokušao ubiti, a kasnije je dotična medijima ispričala sve pikanterije o tome kako joj je bilo mučno biti u vezi s rokerom koji ju je, prema njezinim riječima, udarao, vrijeđao i omalovažavao čak i u društvu.

Bilo kako bilo, Ekaterina je na ovoj vezi itekako profitirala, pa je tako nakon ovih ispovijesti dobila i ponudu da sudjeluje u britanskom Celebrity Big Brotheru za što joj je isplaćeno čak 100 tisuća funti. Ronnie za razliku od nje nije toliko dobro prošao. Osim što je narušio i ono malo kredibiliteta kojeg je imao, sada mu prijeti i izbacivanje iz Rolling Stonesa, odnosno turneje na koju uskoro kreću.


Navodno, frontman Mick Jagger nimalo nije oduševljen time što Ronnie krati dane opijajući se pa mu je tako zaprijetio da, ne prekine li konzumirati alkohol i ne dovede li se u red, neće biti na nadolazećoj turneji. "Ako ga itko može natjerati da sluša, onda su to Stonesi. Mick mu je dao do znanja da se mora ostaviti alkohola inače neće ići na turneju", rekao je bliski član benda nadodajući kako je Mick Ronnieju već pronašao zamjenu ako ovaj ne ispoštuje postavljene uvjete.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala