Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Teri Hatcher u Kućanicama postala pretila
Za potrebu jedne epizode u šestoj sezoni ove popularne serije Teri Hatcher nabacila je tridesetak kilograma

Video: Teri Hatcher u Kućanicama postala pretila

PIŠE: Katarina Hrgović

U šestoj sezoni popularne američke serije Kućanice zaista se događa svašta novo na što vjerni gledatelji nisu navikli. U jednoj epizodi tako će Gabriele Solis potpuno posijediti, dok će Susan Mayer koju je u ovoj seriji utjelovila Teri Hatcher na sebe nabaciti tridesetak kilograma. 
 
 
Naime, nakon što na Wisteriu Lane padne avion iz serije Izgubljeni, to će predgrađe biti potpuno uništeno, a ova će tragedija potaknuti glavne likove serije da si postave famozno pitanje "što bi bilo kad bi bilo". Gabriele se zamišlja stariju za trideset godina, a u njezinoj viziji dvoje djece je napuštaju i preživljava pomoću kupona za hranu dok kćerku Celiu pokušava pretvoriti u glumačku zvijezdu.
 
Lynette leži u bolnici i sanja da je jedno od njezinih blizanaca s kojima je trudna a koji su ozlijeđeni u nesreći, zbog toga odrasta unakaženo i izdeformirano. Bree spozna pravo lice toga što je udana za Karla, dok Susan, jedina kućanica koja se vrati u vrijeme, dobije uvid u pakao od života u kojem bi živjela da je ostala u braku s Karlom. 
 
 
Susan je toliko nesretna što zna da je Karl vara sa tajnicom da mu nema snage ništa prigovoriti pa utjehu pronalazi u hrani. Za potrebu ove epizode Teri koja glumi Susan na sebe je navukla kostim uz pomoć kojeg se doima da je pretila, te se Mikeu žali na svoju životnu situaciju, što je vidljivo i iz teasera koji je ovih dana dospio na internet. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala