Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko će za novogodišnje gaže dobiti najviše novca?
Popis domaćih i lokalnih zvijezda koje će u Novu godinu ući teži za nekoliko tisuća eura zaista je pozamašan

Tko će za novogodišnje gaže dobiti najviše novca?

PIŠE: Katarina Hrgović

Opće je poznato da pjevači, odnosno zabavljači za novogodišnje gaže dobiju dovoljno novca koji im je dostatan za cijelu narednu godinu. U ovo je vrijeme top tema uvijek ona tko nastupa gdje i tko je za dogovorene nastupe dobio više love. Pa počnimo...
 
Šibenčane će na najluđu noć u godini zabavljati splitski sastav Papagalo i grupa Magazin koja će za svoj nastup dobiti 150 tisuća kuna, što je potvrdio i šibenski dogradonačelnik Franko Vidović, ujedno i predsjednik Povjerenstva za prigodno uređenje grada i organizaciju dočeka Nove godine, ističući kako je Magazin odabran jer je bio jedan od jeftinijih bendova.

Jasmin Stavros, koji je prošle godine zabavljao splitsku publiku za što je dobio 30 tisuća eura, izgubio je gažu u Makarskoj jer je za istu tražio previše novca, odnosno 20 tisuća eura, pa će umjesto njega nastupiti Mucalo. Stavros je tako morao pristati na gažu u susjedstvu, točnije u Bledu, no još nije poznato za koji iznos, a ni Mucalo nije želio govoriti o svoti za svoj koncert u Makarskoj. 
 
 
Ove je godine specifično i "razmjenjivanje" pjevača država bivše Jugoslavije, pa će Zdravko Ćolić zapjevati u Novom Vinodolskom u luksuznom hotelskom kompleksu bivšeg tenisača Brune Orešara, Bajaga će sa svojim Instruktorima svirati u Rijeci za 40 tisuća eura, odnosno točno onoliko koliko će podijeliti Nina Badrić i Hari Mata Hari za nastup u hotelu Splendid u Bečićima.
 
Goran Bregović će sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" grijati publiku na trgu u Sofiji, a Brega i Ćolić će, zajedno sa Cecom Ražnatović koja će pjevati na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4. siječnja, u Novu godinu ući bogatiji za 100 tisuća eura. U nekim se medijima spominje se i kako će Bregović dobiti znatno veći iznos, čak 150 tisuća eura.
 
Što se tiče onih skupljih hrvatskih zvijezda i zvjezdica, najviše će zaraditi Severina u Kumanovu koja će dobiti 80 tisuća eura, te Tony Cetinski koji će za nastup na rivi u Splitu dobiti 75 tisuća eura. Oliver Dragojević za koncert u Skopju zaradit će 60 tisuća eura, dok će Gibonni u istom gradu uz glazbenu potporu Urbana i njegove četvorke zaraditi 25 tisuća eura.
 

Danijela Martinović u Ljubljani će pjevati za 25 tisuća eura, a njezin partner i kolega Petar Grašo istu će stvar raditi na Hvaru za pet tisuća eura više, dakle trideset. Jelena Rozga će za svoj nastup u jednom primoštenskom hotelu dobiti 24 tisuće eura, Neno Belan i njegovi Fiumensi za nastup na opatijskom trgu dobit će tek deset tisuća eura, dok će David Morales za nastup u zadarskom klubu navodno dobiti nevjerojatnih 130 tisuća eura.
 
Splitska grupa TBF iste će večeri održati nastup na dvije lokacije, u Splitu i u Rijeci. Dečki će prvo odraditi tonsku probu u Rijeci pa će privatnim avionom odletjeti do Splita gdje će nastupiti u Spaladium Areni, a onda se avionom vratiti do Rijeke na drugi nastup. Za riječki dio gaže dobit će 12 tisuća eura, a koliko će zaraditi na splitskoj još nije poznato.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    aya aya @ 8.1.2010. 0:02
    A što reći - tko je budala da plati tolike novce - neka mu!
  • #2
    0 0
    sever69 sever69 @ 28.12.2009. 18:59
    Ajoj, jadnici, nemaju za mirovinsko i zdravstveno, pa im država to plaća... teško je i spojiti kraj s krajem ili ti ga godinu s godinom, s tak malom zaradom... i od ZAMPa dobe neki sitniš, al shvaćam ih, nije ni njima lako
  • #1
    0 0
    argonaut argonaut @ 27.12.2009. 22:19

    "...Ove je godine specifično i "razmjenjivanje" pjevača država bivše Jugoslavije, pa će Zdravko Ćolić zapjevati u Novom Vinodolskom u luksuznom hotelskom kompleksu bivšeg tenisača Brune Orešara, a Goran Bregović će sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" grijati publiku na trgu u Sofiji."

    Sofija je grad iz bivše Jugoslavije? Nisam znao..

    A iz koje to države? 

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala