Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Sin Willa Smitha zvijezda novog Karate Kida
Jaden Smith možda ima samo 12 godina, no sudeći prema ovim kadrovima ima više talenta od svog oca

Video: Sin Willa Smitha zvijezda novog "Karate Kida"

PIŠE: Katarina Hrgović

Jabuka ne pada daleko od stabla, a to je svakako istina kada je u pitanju Will Smith i njegov sin Jaden. Ovoga je tjedna objavljen službeni trailer za remake klasika iz osamdesetih, "Karate Kida", u kojem naslovnu ulogu ima upravo 12-godišnji Jaden koji, čini se, ima malo više talenta od svog oca. 
 
Jaden je četiri mjeseca bio na intenzivnim treninzima kung fua, a svojim je vještinama, kako borilačkim tako i glumačkim, oduševio svojeg mentora u privatnom životu i na filmu, legendarnog Jackieja Chana. Film, koji je snimljen u Kini i to u produkciji ni manje ni više nego Willa Smitha, malo je drugačiji od svojeg originala, pa tako "kung fu kid" vještine ne uči od učitelja po imenu Mr Miyagi. Jaden u ovoj verziji glumi Drea koji se sa majkom seli u Kinu gdje nailazi na nasilnike koji ne samo da pričaju drugačiji jezik već imaju i drugačiju kulturu. 
 
 
Dre uskoro upoznaje Hana, kojeg glumi Jackie Chan, a koji mu je mentor u učenju tehnike i ljepote borilačkih vještina. Chan je prilikom snimanja toliko bio oduševljen Jadenom da ga je često uspoređivao sa svojim sinom. "Jaden je posramio mojega sina. Njemu sam pružio najbolje obrazovanje u borilačkim vještinama, no nije ga to zanimalo. U samo dva mjeseca Jaden je naučio zbilja toliko toga i pokazao se kao vrlo talentiran mladić", rekao je Chan. Film bi sa prikazivanjem u svjetskim kinima trebao započeti idućeg srpnja. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala